Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈
Hassassbirisi bizde nişanlıydık ama imam nikahımız kıyılmıştı ozaman annemden izin alıp arkadasının düğününe die cıktık evden ceket alma bahanesiyle eşimn baba evine gittik evdekiler hepsi gitmişti düğüne evde boştu 😅öpüşme sevişme derken o gün olanlar oldu hiç unutmam 30 Ağustos Zafer bayramıydı😅😅Bakireliğim o gün gitti eşim hep der benm bayramımdı o gün die😅😅😅
Hassassbirisi ay valla benim nişanlılık dönemim iğrenç geçti eşim hiç yanıma gelmezdi imam nikahı kıyıldıktan sonra ilk defa eşimin evinde öpüştük bide düğüne yakın onun dışında bişey yok
incilikaftan eller eller eller :) el önemli hacı
Hassassbirisi vay be kocam salak ve odun oldugu icin hicbşsey yasatmadı öpmesinden zevk bile almıyordum zaten görüstügümüz pek yoktu
Hassassbirisi Ay valla o kadar çok şey yaşadık ki yazmaya kalksam ohoooo çok uzun sürer 😂 7 sene sevgili kaldık biz her yaz tatile gittik her gece sabaha kadar diyim 🤣🤣 arabada, denizde, ormanda, terasta, jakuzide, kayinvalidemin evinde, unv de kaldığımız arkadaşlarda, heryerde… oldukça geniş bi sex yelpazemiz var kocamla 😂😂 herseyi yaşadık herseyi. Asla pişman değilim iyi ki yaşamışız, 5 senelik te evliyiz 12 senedir fazlasıyla aktif bir cinsel hayatımız var 😂😂
Hassassbirisi kayınpeder tatile gitmişti eşimde de anahtarı vardı girdik fanfini finifon 😂 hemde adamın yatağında çarşafları değiştirdim makinaya attım ama anlamış 🤦🏻♀️
Ozge49595 ya profilinle o kadar ozlesmissin ki gözümde öyle bir kadınsın 😂😂😂 acıklı cinsel hayatına gukuyoruz ama kb
Hassassbirisi Bizim de ilk iliskimiz nişanlıyken oldu. Kendi evimizde 🤣 Evlenmeyi bekleyemedik valla sevis sevis nereye kadar bi gün dayanamadim icime girmeni istiyorum dedim onun da zaten canına minnet ama benim aşırı cok kanamam olmuştu evimiz bomboştu yerde bitek siyah bordo renkli halı vardı perdeler de takılıydı. Allah’tan halinin rengi koyuydu da bisey anlaşılmadı🤣
Yokdahanelerrr valla aynen ben de. Ama bi taraftan da üzülüyorum nişanlıyken de adamın ne olduğu belliymiş neden evlendin ki @Ozge49595
Annesivekizi valla nisanlıyken bi pok olmadıkları belliydi yüzük atma imkanım olsaydı atardım
Yokdahanelerrr aynı o kadın valla beni tek yansıtan hep gülünüz insallah
Escobar Bendee gerçekten ne zaman geçer diye bekliyorum, 2 günde 1 oluyor 3 günü bulmuyor doymadık doyamıyoruuz😂
Hooorrtttt demek isterdim bu posta ama yeniymiş shhshshsheh 😂😂😂😂😂😂