• +18
  • Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈

Hassassbirisi bizde nişanlıydık ama imam nikahımız kıyılmıştı ozaman annemden izin alıp arkadasının düğününe die cıktık evden ceket alma bahanesiyle eşimn baba evine gittik evdekiler hepsi gitmişti düğüne evde boştu 😅öpüşme sevişme derken o gün olanlar oldu hiç unutmam 30 Ağustos Zafer bayramıydı😅😅Bakireliğim o gün gitti eşim hep der benm bayramımdı o gün die😅😅😅

Hassassbirisi Ay valla o kadar çok şey yaşadık ki yazmaya kalksam ohoooo çok uzun sürer 😂 7 sene sevgili kaldık biz her yaz tatile gittik her gece sabaha kadar diyim 🤣🤣 arabada, denizde, ormanda, terasta, jakuzide, kayinvalidemin evinde, unv de kaldığımız arkadaşlarda, heryerde… oldukça geniş bi sex yelpazemiz var kocamla 😂😂 herseyi yaşadık herseyi. Asla pişman değilim iyi ki yaşamışız, 5 senelik te evliyiz 12 senedir fazlasıyla aktif bir cinsel hayatımız var 😂😂

Hassassbirisi kayınpeder tatile gitmişti eşimde de anahtarı vardı girdik fanfini finifon 😂 hemde adamın yatağında çarşafları değiştirdim makinaya attım ama anlamış 🤦🏻‍♀️

Hassassbirisi Bizim de ilk iliskimiz nişanlıyken oldu. Kendi evimizde 🤣 Evlenmeyi bekleyemedik valla sevis sevis nereye kadar bi gün dayanamadim icime girmeni istiyorum dedim onun da zaten canına minnet ama benim aşırı cok kanamam olmuştu evimiz bomboştu yerde bitek siyah bordo renkli halı vardı perdeler de takılıydı. Allah’tan halinin rengi koyuydu da bisey anlaşılmadı🤣

Hooorrtttt demek isterdim bu posta ama yeniymiş shhshshsheh 😂😂😂😂😂😂