• +18
  • Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈

Hassassbirisi aynen öyle aşko ama oraya vereceğim parayla gider gecelik alırım evde giyer evde yaparım😂😂😂

Hassassbirisi esimden önceki sevgililerimde cok ileri duzey olmasa da biseyler yasamisligim vardı snra esimle tanistik. Ama birbirimizin geçmisini hiç sorgulamadık sevmez o böyle şeyleeri biraz iliskimiz ilerledikten snra arabada opüsüp elleşmistik oral falanda olmamisti elimle oynarken bosalmisti. Snra adam sustu hic konusmadi kendimi cok kotü hissettim halbuki ben biseyler yapmak için bi ısik yakmamistim 😂 eve birakirken beni bidaha böyle şeyler yapmayalim ben kendimi kotü hissettim günaha girmiş gibi oldum dedi o an şok olmuştum cok utanmistim. Daha snrasinda oturup konusmustuk megerse adam daha önce hiç bi kızla öpüşmemiş bile. Evlenene kadar da hic daha ilerisi olmadı evlendikten snrada öylemi olucak böylemi olucak nasıl gircek derken yaptik bi sekilde 😂

Aynnkrdsm canım sapıgım bende seni seviyorum diger yazdıgın ypruma cevap yazamadım gizli hayranım varmısta benim haberim yokmus jajsjsksk😂😂

Konular konular 😅 tek değilmişim meğer 🤪🙈 nişanlılık zamanlarımızda bizde yedik bir kaç hurma. Şimdi özlüyorum o günleri 🙈 bizim ki uzak mesafe olduğu için ben Almanya o Türkiye deydi. Ama nikahımız vardı, yani resmen evliydik işlemler için. Şimdi 2 çocuktan sonra rahat hareket edemiyoruz bile 😒

Hassassbirisi ya biz çok saf yada masummuşuz ben evlenmeden olmaz diyenlerdendim eşimde saygı duydu evlenince yaptım böyle şeyleri hala heyecanımız var

14 gün sonra

Leyliiiiiii nisanimin olduğu zaman imam nikahı yapıldı karı kocayiz diye bizde her gün otel rezidans pansiyon nere olursa 🙈🙈

Hassassbirisi nişanlandık 2 gün sonra falan erkek bohçası götürücez ilk Bi cafede yemek yiyoruz nyse onlara gitmeye yakın cafeden kalktık Cafenin girişi aynı apartman gibi kamera olmayan yerde yapıştı dudağıma neyse aradan zaman geçti eşim memlekette geldi aynı şehirlerde değildik nyse bizde kalıyordu o günde evde ablam yegenim eşim ve bn varız, ablamla yegenim başka odada uyuyorken bizde öbür odada o işi yaptık şöyle tam içine girerken az kan geldi oda zorladığı için geldi orda olayı bittirdik ileri gitmedik hemen modum düştü bnm neden böyle brsy yaptım die eşimde beni sakınleştirio tamam üzme fln die sonra bnde eşimin yaşadığı yere geldm mobilya almaya nikah kıyama eşimde kalıyoruz ve bnm doğum günüm evde kimse yok onlarda beraber olduk orda kızlığımı aldı ve çok kan geldi eşimin pijaması kan oldu tabi onu sabah işe giderken çöpe attı 🤣🤣🤣 sonra nikah flan kıyıldı bn memlekette geri döndüm sonra düğün günümüz yaklaştı 2 düğün oldu 2ci düğün için bn eşimin yaşadığı yere geldm düğün öncesi neyse evimize geldm kendi kıyafetlerimi yerleştirmek için o gün bile beraber olduk ozaman lar daha heyecanlıydı adamda smdi tık yok 🤯 🤯 🤯

Hassassbirisi 1evet heyecanlı ama smdi ki aklım olsa yapmazdım 😵 herşeyi düğünden sonra denerdm🤣🤣🤣