• +18
  • Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈

Hassassbirisi biz bekarken fazla görüşemedik zaten kaçarak evlendik. Evlendikten 1..5 sene sonra boşandık. Sorunumuz cinsel ilişki ve 2 li ilişkimizdii. Boşandıktan sonra eşimle herşeyi dha rahat konuşmaya başladık ve 2 sene ayrı kaldık barışmamızın son 6 ayında ise yakınlaşmaya tekrar başladık ve hayatımın en güzel cinsel yaşamıydı. Arabada pansiyonda hatta hastane odasında bile ben Eşime o zaman söyledim madem bu kadar iyiydin niye evliliğmizde böyle değildin dedim geçinme derdi iş güç belki ondandır dedi. Tekrar evlendik 2 sene oldu ve yine aynı tas aynı hamam 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️haftada 1 10 dk ya var ya yok 😭😭😭😭

5 gün sonra

Hassassbirisi
Eşim sevgiliyken bir kez evine çağırdı gittim onuda evlilik teklifi yapacakmış neyse süslemiş masayı etrafı falan evlilik teklifini yaptı kabul ettim şarkı açtı sarıldı falan neyse yemek söyledik yedik çerez cips hazırladık tekila bira falan içtik sonra grinin elli tonunu izledik ben hafif Çakır oldum odasına gittim bekle gelme dedim üzerimi çıkardım kapıdan aşkım gelsene dedim beni çıplak görünce duvara yasladı hemen kucakladı öpüşmeye başladık yatağa yatırdı oral yaptı bende ona sakso falan sonra benim alkolden bi kuscam geldi bi kustum sağolsun oda yardım etti ter bastı falan terimi sildi ortalığı temizledi uyumuşuz kalmışız ondan sonra ara ara haftasonları yasaklarında kaldık hep seviştik çok çok 😀 3ay sonrada evlendik 😍😘🥰

13 gün sonra

Hassassbirisi sinemada anal çok yaptık en arka koltuklarda. Nişanlıyken imam nikahımız olduğu İçin rahattık. Bizim eve geldiğinde beni odaya kapatır saatlerce anal yapardık. Arabada otoparkta sinemada heryerde ya çok güzeldi o yakalanma korkusuyla birşeyler yapmak 😍