Eylemclskn eşin seni anlıyosa merak etme o müdahale ederse yapmaz kendi oğullarının söyledikleri genelde zorlarına gidiyo bi daha yapmıyolar 😬

Aslican Eşim Sağolsun Hep Arkamda Umarım Yapmaz artık çok ayıp çünkü ben annemin bazasının altını bile açmam O yokken ya da Ondan izinsiz🤷‍♀️

Eylemclskn valla canım içime hiç hoş şeyler gelmedi bazanın altını dök iyice bak muska falan bırakmış olabilir ben çok yaşadım

Eylemclskn zaten baza olayı tamamen saçmalık kim koyar ki bebeğinin zıbınını baza altına 🙄 bu olay bence bi yandan iyi olmuş eşine de mantıklı gelmemiş en azından uyarmış 😅

Miar Benimde aklıma Gelmedi değil hani Hepsini kontrol ettim Ben yazın kışlık kışında yazlık kıyafetlerimizi Hurçlyıp Koyuyorum bazama Birde valizlerim var içinde hepsine baktım da Bi anne Oğluna Muska yapar mı yaa

Aslican Valla Eşime aslında Annesinin yaptığı hiç bişi mantıklı gelmiyor çoğu zaman der bana benim annem yaşamk için yaşıyor Olgun ve anlayışlı bi kadın değil diye ama işte annesi Kimse annesinden nefret edemez ki

Eylemclskn tabiki nefret etmesin ama haklıyı haksızı da ayırmayı bilsin. Eşin senin ne kadar destekçin olursa o kadar ezemezler. Eşine bağlı burda annesinin tutumu. Kızsın bağırsın tabikide demiyorum ama laf ettirmemeye çalışsın senin arkanda olduğunu bilsin

Aslican Kız Benim Kaynana Çok Şeytan Hemen Ağlıyor Zırlıyor Küsüyor Adam’da Vicdan Yapıyor ki haklı bizde tamam tamam diyip kapatıyoruz konuyu Hiç bir sorunu tam Çözemediğimiz için Sorunlarımız bitmiyor

Miar Evet maalesef ki oyle. 😪

Miar Ya ama Ben bilmiyorum benimde bi oğlum var Şöyle düşünüyorum Onun seçtiği kadınla arasına nasıl girebilirim ki sonuçta benim mutluluğum kkcamın onun oğlunun mutluluğu ne bileyim ya Muska Yapmamıştır inşallah Yaptıysa Gerçekten Bedelini ağır Öder

Eylemclskn biz öyle düşünüyoruz ama önle farklı canım sen dikkatli ol allah mutluluğunuzu bozmasın

Eylemclskn anaaa bizimkide bi kaç kere ağladı ama eşim pek taviz vermeyince bi daha yapmadı. Senin işin zor konuşsanız da anlaşamazsınız 😕

Aslican Yok kuzum zaten dediğim gibi hiç bi sorunu tam köklüce çözemediğimiz için hep sorunluyuz bir sorun bitmeden öbürü başlıyor yoruldum hakikatennn Bal 🍯 gibi eşim ilişkim bebişim var onun yüzünden ayrılmayı bile düşünmedim değil ya sanki ona gelin gelmiş değilde üzerine kuma gelmişim gibi görüyor kıskanmalar oğlunu paylaşamalar Gerçekten işim zor 🤦‍♀️

Eylemclskn canım merhaba sosyal medya kullanmıyorsun heralde ama seninle dertlenip fikir almaya çok ihtiyacım var farklı bir enerjin var nasıl iletişim kurabiliriz 😔🙏

Miar Sosyal medyam yok kuzum ama whatsaptan konuşabiliriz

• Sana bunu yanıtladı.

Eylemclskn gercekten bende arkadasa katiliyorum, cok samimisin, soyledigin insanin kulagina okadar hosuna gidiyor ki... her hangi konu olursa olsun okadar guzel anlatiyorsun herseyi. Hahaha Bende sevdim seni kizz :))))