Sana Aynı şey bende de var kaynatam gelip soruyor kaynanam soruyor en sonunda gidin oğlunuza sorun bana değil dedim o gün bugün sormuyorlar.Hem daha ortada bişey yoklen bile torunumuz bizim senden alıp seni göndereceğiz diyorlar gel de bunlara torun ver ASLA dedim en sonunda eşime ne zaman ki kafam rahat olur o zaman belki dedim eşim de istemediğini biraz zamanın geçmesini söyledi yani ne oluyorsa Kaynanama ve kaynatama ...Onlar çocuk yapsın biz sevek hep bizden bekliyorlar☺️☺️☺️

• Sana bunu yanıtladı.
  • Sana bunu beğendi.

mammadsmyr evet ama sonucta bu senin ve esinin karari, buna saygi duyacaklar. Benim esimin ailesi de cok istiyor bir torun olsun sevelim ama suan dusunmuyoruz ki biz, gelde bunlari onlara anlat 😀 meslegimi bitirdikten sonra insAllah Rabbim uzun omurler verirse tabikide istiyoruz 😅😄

Benim kaynanamdan allah razı olsun herşeyi yüzüme söyler eşimle arama hiç girmez 9 senedir beraber oturuyoruz daha benim odama izinsiz girmez hatta eşimle tartışmamız olsa benim tarafımı tutar kaynanamı çok seviyorum ben

Elifesma Allah razi olsun kayinvalidenden , dedigim Gibi herkesin kayinvalidesi degisiyor tabikide.. bende kayinvalidemi Severim sadece bizimle hep ugrastigi icin ve cocuk konuyu hep dile getirdigi icin kiziyorum... hayirlisi olsun 😊

Eylemclskn merhaba ya bişey soracak kafama takıldı kaynanam yatak odamda bazanın altını falan karıştırıyor dediniz o günden bu yana eşinizle alakalı bi değişim farkettiniz mi tartışma soğuma vs

Eylemclskn yaparlar canım hiç merak etme soğutmak için insanlar öyle şeyler yapıyor ki insan şok oluyor

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?hep iyi olun🥰yazilanlari okuyorum Allah hepinize kolaylik versin 🙏🏻esinizden siki tutun allah hic kimsenin yuvasini dagitmasin insallah🙏🏻dogru bizim annemiz oldugu gibi onlarinda annesidir ama her sey cok karisholar ki ben kaynananmla ayni evdeyim cok zor ve 15qundur esimden ayri kaliyorum kaynanam yuzunden cok zor😔

7 gün sonra

Eylemclskn iç çamaşırı çekmecelerimizi karıştırıyor oğlununda benimde , prezervatif görünceye aaa şerefsize bak bunları nerelere koyuyor diyo 😄 nereye koycam girişte duvara mı asayım 😄 iç çamaşırı çekmeceme koycam.
      Giydiğim iç çamaşırlarına karışıyor
      Tangama dantelli iç çamaşırlarıma karışıyor.
      Bunları giyme üşütürsün hasta olursun diyo 😄😄
      Sözde beni düşünüyor
      Bende dayanamayıp en son oğlun böyle giyinmemi istiyor bende zevkle giyiyorum dedim
      Şerefsiz oğlum terbiyesizler dedi
      Kocam yokken arkasından dünyanın lafını ediyo
      Yüzüne canım oğlum cicim oğlum
      Yıldım resmen yıldım.

Sana aynı şeyleri benim kaynanam da yapıyor. Bi kaç defa ard arda gece bir buçuk ta iki de aradı. Bizde bişey oldu diye açtık nasılsın iyi misin diye sormaya aramış😄 sonra da diyo ki bana çocuk yapın. Bi gün dayanamadım anne zamanlı zamansız gece gündüz demeden pat diye arıyorsun nasıl çocuk yapalım biz dedim terbiyesiz dedi döndü gitti. Yalan mı şimdi ama yani

PinarKol aaaaaa orda kayinvaliden Cok saygisizlik yapti. Nasil bir cesaret?!! Ben olsam kayinvalideme hic o gece vaktinde konuyu acmam; “ Anne beni aradin acil birsey oldu zannetim diye kapatacaktin “ 🤣