Direksiyonhocasinevinkayseri var instegramda onu takip edin çok güzel anlatıyor 4 duba falan cuk oturuyor ancak kendi egitmeniniz size taktik verdiyse kafanızı karıştırmayın ve heyecan yapmayın bende direksiyona gidiyorum ancak D sınıfına Ocak sonu benimde sınavım var Allah emekleriniz boşa çıkartmasın🥰

Heyecan yapma yeter ben heyecandan stop yapmistim yanımdan geçen minibüs dolusu insanda bana gülmüştü hiç unutmam🙈 simdi den başarılar inşallah geçersin

Prenssannesi valla en önemlisi hırs yapmak😂 heyecan yapma desekte insan o an kendine engel olamıyor. Ben de ilk sınavımda kalmıştım ikinci sınavıma geçen hafta girdim birde bi kere kaldığım için gergindim heyecan yapmıycam dedim ama nafile boynumdan bacaklarıma kadar titriyodum inan bi ara sjnavda sağa çekmeyi bile düşündüm sonra dedim ki ulan ben bu işi yapıcam😂 ne olursa olsun yapıcam dedim herkes yapıyo ben niye yapamıyım dedim bi hırsla girdim kazandım🙃 verilebilcek çok tavsiye var ama en önemlisi adımları unutmaman için hocan nası dersteyken sana anlatıyosa sende içinden sürekli yapıcağın adımları tekrar et şimdi sinyal vericem geçicem gibi gibi. Birde asla yapamıycam deme ben bunu yaparım de içinden sürekli. Bide kimseyi umursama sınavda çok iyi bi komisyona denk geldim ama yanımdaki komisyon başkanı çok acele ettiriyodu hadi çabuk hızlı hızlı hareket et dikkatli ol falan diye uyarıyodu sürekli. En son sınavın sonuna yaklaştım kavşaktan dönücektim yoğun bi kavşaktı bende yanımdakinin kalkış yapmasını bekledim önce. Komisyon başkanı yine hadi hızlı falan diyodu hiç aldırmadım en son dayanamayıp kusura bakmayın hızlı davranamam istop ettirmekten korkuyorum diye çıkıştım sustu hemen. Sınav anında yapıcaklarına sen karar verirsin dışardan söylenilenlerede aldırma. Paralel parkım tam olmasına rağmen komisyon başkanı olmadı ileri al dedi almadım hocamdan onay bekledim parkımı onayladılar komisyon başkanına uysam belkide yapamıycaktım. Daha verilcek çok detay var ama o an kendini yöneten sen ol yeter dışardaki hiçbişeye hiç kimseye aldırma umarım geçersğn başarılar şimdiden🙂

Prenssannesi benimde bu ayın sonunda olucak sanırım derslerim bitti birde hamileyim allahtan son zamanlarımda değilim yoksa stresten oracıkta dogururdum heralde😂😂 sanada şimdiden başarılar umarım güzel geçer geçsende geçemesende nasıl oldugunu yaz bilgi ver bekliyorum🙏🏻😊

Prenssannesi ben ilkte almıştım darısı sana inşallah. Heyecan yapma diycem ama nafile ister istemez olacak sadece kendini o an ders sürüşündeymişsin gibi düşün. İnşallah hemencecik kolayca geçersin 🌸

Prenssannesi Ben ilk de almıştım ama öncesinde motor ve araba kullanıyordum pek direksiyon dersine gitmedim. Ama o an insan gözler üstünde olunca kanı çekiliyor.

Prenssannesi tek başına araba kullanıyormuşsun gibi düşünerek sür. Yanındakiler konuşturmaya çalışırsa kısa cevaplar ver.