Kızlar.. konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Biraz uzun olabilir ama bunu içimden atmazsam çatlayacağım...
Iki senedir evliyim. Ama şu iki sene öyle kötü geçti ki..
Kaynanam oğluna aşırı düşkün ve günde en az 5 kere arıyor. Sürekli konuşuyorlar. Hep eşimin hayatındaki en önemli kişi benim demeye getiriyor. Beni kıskandırmaya çalışıyor. Geçen gün eşim arkadaşıyla yemeğe gitti, kaynanama söyledim. O da yok gitmedi gitseydi bana söylerdi diye tutturdu. Ben eşimden neredeyse şüphe duyacaktım.
Her şeyimize karışıyor. Her haftasonu ordayız. Ben ailemi görmüyorum 3 haftadır ama sürekli oraya gidiyoruz. Yemin ederim oğlu dünyada tekmiş gibi davranıyor. Geçen kaza geçirdim bir geçmiş olsun bile demedi, araba çok masraf çıkarır mı diye oğlunu düşünüp durdu..
O kadar çok şey birikti ki içimde, hangisi anlatsam bilemiyorum...
Ben eşime bir kere yalan söylemiştim. O yalandan sonra ayrı kalmıştık bir ay. Sonra geri birleştik. Kaynanamgil de bunu öğrendiği için sürekli başıma kalkıp duruyorlar.
Eşim aslında çok dikkat eder böyle şeylere, ezdirmez beni ama o olaydan sonra süt dökmüş kediye döndü ailesinin yanında.
Kaynanam bana ağza alınmayacak şeyler söylüyor. Eşime başka kadın kızlardan bahsediyor sonra ben dayanamayıp ağladığımda bu hoşuna gidiyor. Artık eşimi başkalarından da kıskanmaya başladım...
Ne olur bana yardım edin artık çıkmazdayım.
Kendi annem tansiyon hastası ona içimi dökemiyorum üzülmesin diye.
Bugün de gidiyoruz hep gidiyoruz. Eşime beraber vakit geçirelim dediğimde bir kere kahvaltıya ya da parka götürüyor sonra aha gittik ya işte diyor ama ailesine gitse her gün gider...
Bir keresinde kaynanam bana dedi ki; ..
Çocuğun olursa ben sana hep karışırım. “Ne biçim annesin, bakamayacaktın niye doğurdun” derim diyor. Eğer ayrılırsanız da çocuğu biz alırız diyor. Ya artık dayanamıyorum gerçekten.....

yellowdomination Kuzum Çok kötü bi durum ayrılırsan ve çocuğun olursa bizde kalcak demek te ney sende deseydin ya Ayrılıcağımızı nereden çıkardın diye o ne dese sende karşılık ver onu çileden çıkar ve ne yap et eşini kendine Bağla

yellowdomination Bu kaynanalar neden böyle ya gerçekten kendileri zannımda gelin olmadılar sanki ne kötü düşünceler bunlar resmen sizi ayırmayı kafasına koymuş bence sen onun düşündüğünün tam tersini yapmalısın onun şuan senden beklediği de zaten senin kızıp sinirlenmen ve bunu eşine söylemesi sen eşine söyle annenlere gidelim mi diye bir süre o sana ne derse desin haklısına getir emin ol kaynananda şaşıracak hem eşin de anlar senin yanında olur

yellowdomination Allah yardımcın olsun işin gerçekten çok zor ama eşin eğer seni savunamıyosa cevabını sen ver kaynanana. Ayrılmicaz seviyoruz gibisinden. En azından bunu hissettir

Ah kızlar.. bazen tanımadığın insanlara bunu anlatmak öyle iyi geliyor ki...
    Şimdi de tutturmuş ben oğlumla hiç tatil yapamadım diye.
    Bana ismimi söylemez ‘Gelin hanım’ der...
    Sen kal çalış ben oğlumla gidecem diyor...
    Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım yani her gün ağlıyorum artık annemlere de bir şey söyleyemiyorum...
    En kötüsü de hiç yokmuşum gibi davranıyor hep. Konuştuğumda bakmıyor bile....

Asıl bomba ise; diyor ki sen git. Oğlum boşanamıyor senden günah diye korkuyor. Sen gidecen ki kolaylaşsın...

yellowdomination burda esine karsi geleceksin (abla) cunku esin seninle evlendi, seninle bir hayat surdurmesi lazim Annesinle degil, ve surekli annesinin arkasindaysa annesinin dedigini yapiyorsa boyle bi evlilik hic surmez, ama kayinvalidenin de yaptigi cok ayip, cok günah cok agir birsey. Benim esim de annesine cok duskun bir ufak birsey dedigimde hemen Niye oyle soyluyorsun aileme.... soyledigimde zoruna gidiyormus ama onlar gelinlere soylediklerinde zorlarina gitmiyor galiba o yuzden cok rahatlar...

Naime Aynen.. Bunu hiç anlatamıyorum ama o kadar zoruma gidiyor ki...
        Yurt dışında yaşıyoruz. Bana diyor ki Türkiyeye gittiğimizde o kız şu kız oğluma aman ne yakışıklı diyebilir hazırlıklı ol diyor. Yahu laf mı bu....
        Anneler gününde çiçeğine kadar aldım ne istiyor anlamıyorum....
        Şu an sizi hiç tanımasam da içim bir nebze olsun rahatladı inanır mısınız... Kimseye anlatamadım size anlatıyorum ve siz beni dinliyorsunuz çok teşekkür ederim hepinize...

Anne olmayı çok istiyorum ama bu durumda da ne bileyim....

Sana Ayrılamayacaktın neden evlendin demiştim bir keresinde de demez olaydım...
          Haftada en az 4 kere gidiyoruz düşün..
          Ve eşimi de seviyorum ayrılmak istemiyorum...

yellowdomination canım bence sen eşinle otur konuş bunları ona da anlat. Benim eşimde ailesine özellikle annesine çok düşkün. Ben eşime bir kere bile annesini kötülemedim ama olanları anlattığımda eşimde bana hak verdi ve artık beni umursuyo savunuyo. Konuşa konuşa anlata anlata halinizden anlayacaksınız birbirinizin. En azından denemeye değer ☺️ Birbirinizi seviyosanız ayrılmayı tabiki düşünmeyin sonuçta bu hayatı yaşayan sizsiniz kim ne derse desin annesi bile olsa.

yellowdomination Aynı durum benim başımdada car kaynanam artık rahat vermiyo oglum da oglum nasıl bizi kavqa ettirsem diye gözüm üze bakıyo ama gereken cevap ları sölü yorum