Akrep Sedaa makineden sonra çıkınca o yumuşatıcı çamaşır suyu karışımı kokusu falan 😂😂 yiyecek olsada yesem hissi geliyor insana ahahahahahaha
Sedaa Akrep aynen öyle valla, o kapağı ilk açtıgında aldıgın kokunun mutluluğunu veremeyen insanlar var. 😄😄
Lagosiyawo Akrep ya onu bende yapmak istiyorum ama ya içinde falan kalırda beyazlardan sonra attığım siyahlar çamaşır suyu olursa 😅😅 ben çamaşır konusunda çok çok takıntılıyım her çamaşırın her renk grubunun ayrı deterjanını kullanıyorum çıldırmış olmalıyım 😬
Sedaa Lagosiyawo bende beyazlar, orta renkliler, koyu renkliler, ve siyahlar olarak ayri ayrı yıkıyorum. Kız niye makinenin icinde kalsin, durulama yapiyor ya, akıp gidiyor camasir suyu, 😂😂
Akrep Lagosiyawo Bende öyleyim kuzu😂😂 hele koku konusunda hassasiyetim çok aşırı maalesef sevmem bu denli takıntıyı. Ama kalmıyor merak etme 🙏🏼 Beyazları bembeyaz ediyor hatta dene bak ama sadece beyazlar olsun 😂
Lagosiyawo Akrep yaaa evet şu an 8 tane değişik yumuşatıcı var herkes evin binadan kokuyor diyor ama bana koku gelmiyor biz zamanla alışmışız demekki kokmuyor 😅 o beyazları denicem kuzum inşallah bişey olmaz normalde vanishe basıyorum sonra makinaya atıyorum
Lavinia_ MonaaRosaa en en en güzel çamaşır suyu kizimin beyaz body falan lekeli olunca hemen akşam çamaşır suyuna koyuyordum sabah da makinaya atıyorum bem beyaz çıkıyor
Akrep Lagosiyawo Ben bebeğimin kıyafetlerinde kullanıyorum vanishi çünkü çamaşır suyu korkutuyor biraz 😩 normal bebe leke çıkarıcılarda bi işe yaramıyor ya. İnşallah etkili olur canım❤️
Lagosiyawo Akrep inşallah canım ben çok memnunum aslında ç.suyu zamanla yıpratır sende vanishe dön inan o da onun kadar etkili leke çıkarmada
Deleted09 Sedaa öğlen ilk işim kızımın külotlu çoraplarını, diğer çoraplarını, badilerini çamaşır suyuna basıcam. 1 kova çamaşır kaynatılmak için bekliyordu beni😂😂
aaab Sedaa ben de sararmış yastık alezimi çamaşır suda beklettim. Sıcak suya koydum. Makineye attım yırtılmış olarak geri çıktı. Neden oldu anlamadım
Enerciii aaab bazı kumaş parçalarını çamaşır suyu eritiyor veya eskimiş kullanılmış atlet kıyafet çarşaf tarzı olursa da onu yapıyor ama Kumaş iyiyse dokusu iyiyse yırtmaz
Sedaa aaab ben yastık alezini her hafta yıkadığım için hic sararma felan olmuyor. Birde ben çok lekeli olmaliğı sürece camaşır suyuna basmam, makineye camaşiri koyduktan sonra deterjan gözüne camasir suyu koyarim. Tertemiz bembeyaz çikıyor. Birde çok sıcak suda yıkama, ben renklileri 40 derecede, beyazları 60 derecede yıkıyorum.
Enerciii MonaaRosaa valla oglumun beyaz atletlerini ne yaptıysam geçirememiştim kosla mosla ne ararsan yani Çünkü lekeler bildigin yemek yagıgdı kocaman kocaman leke düşün dün hem eşimin hem oglumun atletlerini ace çamaşır suyuna bastım bi yarım saatten fazla beklettim sonra sulu haliyle aldım aldım makinaya attım Bi güzel 60 derece de yıkadım Bugğn sakız gibi beyazlamış hepsi bundan sonra oglumun lekeli atletlerini bi tur çamaşır suyuyla Bekletcem en azından 15 dkk ben direk beyazları yıkarken makina gözüne çamaşır suyu döküyordum ama geçirmiyordu lekeleri bende biraz daha kullanıp atleti atıyordum yeni atlet alıyordum 6lı olarak ama attıklarıma üzüldüm şuan