Peridehatunu ben memnun kalmamıştım ya
Baby turco bebek bezi kaliplari nasil hanimlar?
- Düzenlendi
Peridehatunu 13yada 14 kilo fazla olabilir 1 yaşında ama popo kısmı biraz iri bebeğimin 5 numara kullanıyorum şuan kullanıyorum altını zamanında değiştirirsen hiç bir Bebek bezi sızdırmaz bence ince ve yan bantları esnek bende bebem natural denemek istiyorum kalıpları nasıl bilmiyorum
DipsizKuyu0 kaç aylık
Peridehatunu oğlum 5 buçuk aylık 7 kilo 300 gram 3 numara bez kullanıyorum bantları uç uca değiyo kalıp olarak büyük önceden canbebe kullanıyodum şu anda baby turco kullanıyorum
Peridehatunu ben normalde prima premium care 4 no kullniyordum baby turkiya geçtim 5 numarasi anca oldu 4numarasi küçük geldi
mavi_naz1 benimde ilgimi cekti bugun markette inceledim ama almadim aklimda oda
Teşekkürler kizlar. Degerlendircem bakim nasil birseymis küçük bir paket bir büyük bedenimizden aldim❤️haftaicine denerim insallah
- Düzenlendi
Peridehatunu pişik yapıyor ve aşırı koku aldım bildiğin kimyasal kokuyor bebem Naturalla aynı fiyatta daha iyi .
mavi_naz1 kalıp olarak 1 beden büyük al süper o bez oğlum alerjik bi onu begendim birde molfix zam gelince onda kaldım
Peridehatunu 12kilo 4numara kullanıyorduk ama en son siparişimde 5numarayi aldiik o daha rahat oldu
Yorumcuanneniz anladım bebekten bebege farkediyorda peki her alt degismede pişik önleyici suruyormusunuz
Peridehatunu 9 bucuk kilo 5 no kullanıyoruz bir büyüğünü alın
- Düzenlendi
Peridehatunu evet ama önlemiyor sadece sudocrem o iyi geliyor
atmosfer 20 aylık
Yorumcuanneniz bebem natural de mi 6 numara kullanmam lazım ozaman bebeğimin popo kısmı iri baya o yüzden beşlerde sıkıntı yaşıyorum
mavi_naz1 Aynen benimki 26 aylık 6 numara aldım
Yorumcuanneniz bizi önlüyor şükür ya anladim canim. İste farkedebiliyor bebek ciltleride tabiki
Peridehatunu benimki alerjik o yüzden 😢 hemen pişik olabiliyor