Kalbe canım ben hamileyim diye 1 yaşına kadar emzirdim. Yaşına girince bıraktım . Bide emzirmede anne ve bebeğe bağlı illa şu yasa kadar emzireceksin diye biiey yok bence

Kalbe 15 aylık olacak 5 gün sonra 2 yaşına kadar düşünüyorum ama bu ara diş süreci başladı tekrar uyurken bile mem mem diye sayıklıyor ki emerek uyuyor herald yapışacağız birbirimize🤣

2 yaşına kadar emzirimeli tıpbi olarak ama bebek 2 yaşına kadar emmeyebilir. bebeğe bağlı.

Kalbe 2.ye hamile oldugum icin oğlumu 11 aylikken memeden kesmek zorunda kaldım, şuan kızım 19 aylık, 2 yaşına kadar emziricem 🌼

2 yaş ideal diyor uzmanlar, ama ben emziremedim bazıları bu konuda çok şanslı.

Kalbe 1.5 yaşındayken kendisi bıraktı kızımın. 2 yaşına kdar yolu var 😊

Kalbe kuranı kerim de 2 yıl diye geçer araştırılınca bebeğin bağışıklığı ve sağlığı içinde en uygun 2 yıl sonucu çıkar ben 26 ay emzirdim bıkmış olsam da bebeğimin ona ihtiyacı vardı 1.5 yaşında oğlunu memeden kesen yakınım çok pişman oğlu çok cabuk hastalanır oldu ve hepte emzirme bittikten sonra başladı ne olduysa bağışıklığı düştü bebeğin Bi sıkıntı yoksa 2 yılı doldur bence

Kalbe dinende tıbbende 2yil ✨bebegim 15aylik 24ayina kadar emziricem yoksa acayip vicdan yaparım. İcim rahat olsun benden alacagi nekadar vitamin varsa alsin kendi için.

Kalbe benim kızım 19 aylık bende bıraktırma istiyorum çünkü hem yemek yemiyor hemde oyuncak gibi kullanıyor memeyi resmen 😂sizin küçükmüş ama yemesi falan yerindeyse kilosu boyu düşünebilirsiniz bence

Kalbe Allah izin verirse sütüm olursa kızım emerse 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum şu an 10 aylık. Kızım gece emmek için çok sık uyanıyor kışı çıkar bıraktır diyenler oluyor ama bıraktırmıcam uykusu düzene girsin evet ama gece memeyi kestiğinde direk sütte azalma oluyor o yüzden ne kadar zorlansamda 2 yaşını doldurmayı bekleyeceğim nasipse

Kalbe cok erken bikmişsiniz emzirmekten.2 yasina kadr emzirdim ben ve 1.5 yasindan sonra yapisik gezdik.

Cicilibicili yok canım yemesi hiç yok çokta zayıf ince yapılı sürekli meme istiyor memede de öle bi süt yok alışkanlık yapmış ya ısırıyor cekiyor kafam kadar oldu memelerim

Kalbe 4 ay emzirebildim memeyi reddetti sütüm gelmedi ne yaptıysak olmadı çok üzgünüm emzirenlere hevesle bakıyorum

Kalbe Emzirme uzmanları en az 2 yıl, mümkünse tüm dişleri çıkana kadar diyorlar. Çünkü diş ağrıları için de anne sütü ağrı kesici ve sakinleştirici özellik taşıyor. Sabret annesi.