Ecivicivokke https://resimyukle.io/r/MrsObRzg2L Anneler ya 4 aylık oğluşumun ağzında dilinde böyle pamukcuklar çıktı nasıl geçer sizce? Yaşayan var mı ?
Minnakkk Ecivicivokke karbonatlı su ile siliniyor ama bu baya ileri gbi benimde kızımda damakta çıkmıştı sağlık ocağına götürdüm ilaç yazdı anne sütü alıyorsa mene reddi sebebi ur demişti doktor emeken acır falan diye
Trendyol Ecivicivokke karbonatli su yapip temiz bezle agzini her emzirmeden sonra temizlemen gerekiyor.ama cok ilerlemis bu dr goturup ilac alin.bende kizima hem damlasini kullandim hem karbntla sildm
Yasemin0728 Ecivicivokke benim kızımın bundan fazlaydı. Temiz tülbent önce kaynatılıp ısıtılmış suya batır parmağına sar tülbenti sona karbonata batır en sonda bebeğin ağzını iyice sil. Ağlayabilir çok normal
Yasemin0728 Ecivicivokke her mama öncesi sil demişti doktor bana ama ben kıyamamıştım günde 3 kere siliyodum ve biberonunu sürekli yıkıyodum günde 2-3 kerede 1 saat kafar sıcak suda bırakıtodum
Ecivicivokke Trendyol @Yasemin0728 @Mtmzl_35 @mgxxx Ne kadar suya ne kadar karbonat koymam gerek kızlar
Mtmzl_35 Ecivicivokke canım hem kendi gögüsünü hem bebeğinin ağzını karbonatlı su ile sil geçiyo bizimde oldu hemen geçti
mgxxx Ecivicivokke daha fazlası olmuştu ilaç vermedim karbonatlı suyla mama öncesi sonrası temizledim biberon temizliğine dikkat ettim geçti bi daha olmadı
bitterdelisi24 Ecivicivokke direk eczaneden mıkostatin diye bir damla al.. ertesi güne gecıyor cok etkılı
Yasemin0728 Ecivicivokke canım ben ilk suyla yaptığımda geçmedi karbonatın etkisi azalıyodu. Ben önce parmağıma tülbenti doladım suya batırdım sona karbonata batırdım iyice öyle sildim. Yani tülbentte biraz kqrbonat oluyodu
Trendyol Ecivicivokke yarim cay bardagina yarim cay kasigi koyabilirsin tadi cok kotu oldugu icin kusar cocuk
Ecivicivokke Yasemin0728 ilk öyle denedim sonra çocuğa fazla mı gelir acaba diye düşündüm açıkçası canım ya
Blondie Ecivicivokke Eczneden mikostatin damla al cok etkili geciriyor ben kızıma oğluma hem ondan kullandim