Lagosiyawo ben 26 haziranda doğum yaptım ama 31 temmuzda evime getirmiştim kızımı bana hemşire hafta da 2 kere banyo yaptır teni hassas premature olduğu için demişti. 3 saatte bir kesin besle seni emerse sen emzir emmesse sağ ver sütünü yetiyorsa mama verme yetmezse verirsin. Bu arada miniğin gelene kadar bol bol sütünü sağ buzlukta birikim yap çünkü o geldiğinde pek fırsatın olmuyo. Ve ara ara ateşini ölç ona göre üzerini giydirirsin. Burnu tıkalı kalmasın buna çok dikkat et serum fizyolojik kullanabilirsin doktoruna danışıpta . Reflü yatağı al bence çünkü premature bebek düz yatırma demişti bana hemşire onların yemek borusu kısa olduğundan. Aşırı fazla ten teması yap Tabikide en en önemlisi onun her saniyesini video ve fotoğraf çek çünkü aşırı hızlı büyüyorlar
YYasemin0728
- 2 Mar 2022
- 13 Eki 2021 tarihinde katıldı
- Prematüre anneleri bakarmısınız ? tartışmasında
- Prematüre bebek gözleri tartışmasında
Deleted16 bende 32 haftalık doğum yaptım canım çok şükür şuan 7 ay 21 günlük kızım. Premature bebekler ara ara rop muanesine götürülüyor götürdünmü hiç
- Zorunlu kürtaj tartışmasında
Henigi kontrole gittinmi canım
- Zorunlu kürtaj tartışmasında
Henigi canım kürtajdan 1hafta sonra kontrole gittinmi
- Mastürbasyon yöntemi tartışmasında
Esmerbebek sevindim senin adına canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
- Mastürbasyon yöntemi tartışmasında
Esmerbebek annendeydin diye hatırlıyorum canım nasıl oldunuz eve nasıl gittin ilk adımı o mu attı umarım herşey gönlünce olur
- Bebek ağızında pamukçuk tartışmasında
Ecivicivokke yok canım fazla gelmez
- Düzenlendi
Ecivicivokke canım ben ilk suyla yaptığımda geçmedi karbonatın etkisi azalıyodu. Ben önce parmağıma tülbenti doladım suya batırdım sona karbonata batırdım iyice öyle sildim. Yani tülbentte biraz kqrbonat oluyodu
Ecivicivokke her mama öncesi sil demişti doktor bana ama ben kıyamamıştım günde 3 kere siliyodum ve biberonunu sürekli yıkıyodum günde 2-3 kerede 1 saat kafar sıcak suda bırakıtodum
- Düzenlendi
Ecivicivokke benim kızımın bundan fazlaydı. Temiz tülbent önce kaynatılıp ısıtılmış suya batır parmağına sar tülbenti sona karbonata batır en sonda bebeğin ağzını iyice sil. Ağlayabilir çok normal
- Sezeryan Doğum tartışmasında
123loriyy kesinlikle günde 3 kere sqde kahve iç ve saat başı evin içinde hep yürü. Yürürsen çabuk iyileşiyorsun. Ben yıkanmış çamaşırı tek tek gidip alıp balkona askıya götürürdüm sırf yürüyüş olsun diye canım. Ve muhakkak en az 3 litre su iç
- Sevgiliye ilişkiye girip hamile kalma tartışmasında
Askbulbulu hamilelikte ilk ay karın şişmez canım
- Oral hakkında tartışmasında
Minikcivcivim1 o bana yapar bende ona yaparım canım bazen ben ona yapmam ama ben ne zaman istersem yapar. İlkinde eşim bana sormadan yapmıştı hoşuma gitmişti öylede devam etmişti
- Oral... tartışmasında
Gamze_zeynep canım çikolata falan sür biraz öyle yap bulunmaz miden
- Oral... tartışmasında
SedaKrmn bana da önce eşim yapmıştı çooookkk güzel oluyo Denemelisin
- Oral... tartışmasında
Oglusumm canım tiksiniyosan ilk çikolata falan sür onla başla sona zamanla alışırsın
- Hormon testnde tiroit değerlerin yüksek çıkması tartışmasında
Azraaz yediğin zaman yükseltiyo
- Hormon testnde tiroit değerlerin yüksek çıkması tartışmasında
Azraaz brokoli karnabahar lahana yeme günde en fazla 2 tane ceviz ye eğer yiyorsan. Beyaz ekmek yeme kuru incirde yeme hazır meyve suyu içmemeye dikkat et
- Klomen Hakkında tartışmasında
arman o da olabilir canım yumurtladığın zamanda ağrın olur
- Klomen Hakkında tartışmasında
arman yumurta boyutun 18 milimine üstündeyse yumurtanın çatlamasında sıkıntı yoksa yada çatlatma iğnesi verir vurun der vurunduğun saatin üstünden tam 36 saat sona birliktelik olucak sonaki gün boşluk ondan sonraki dolu. Yani bi boş bi dolu değerlendircen ama iğneden sonaki 36. Saate dikkat et canım