Mtmzl_35 Ecivicivokke canım hem kendi gögüsünü hem bebeğinin ağzını karbonatlı su ile sil geçiyo bizimde oldu hemen geçti
mgxxx Ecivicivokke daha fazlası olmuştu ilaç vermedim karbonatlı suyla mama öncesi sonrası temizledim biberon temizliğine dikkat ettim geçti bi daha olmadı
bitterdelisi24 Ecivicivokke direk eczaneden mıkostatin diye bir damla al.. ertesi güne gecıyor cok etkılı
Ecivicivokke Trendyol @Yasemin0728 @Mtmzl_35 @mgxxx Ne kadar suya ne kadar karbonat koymam gerek kızlar
Yasemin0728 Ecivicivokke canım ben ilk suyla yaptığımda geçmedi karbonatın etkisi azalıyodu. Ben önce parmağıma tülbenti doladım suya batırdım sona karbonata batırdım iyice öyle sildim. Yani tülbentte biraz kqrbonat oluyodu
Trendyol Ecivicivokke yarim cay bardagina yarim cay kasigi koyabilirsin tadi cok kotu oldugu icin kusar cocuk
Ecivicivokke Yasemin0728 ilk öyle denedim sonra çocuğa fazla mı gelir acaba diye düşündüm açıkçası canım ya
Blondie Ecivicivokke Eczneden mikostatin damla al cok etkili geciriyor ben kızıma oğluma hem ondan kullandim
Gulsm Benim oğlum bir yaşında hâlâ pamukçuk çıkıyor ve doktorumuz hep karbonatlı su ile silmemizi öneriyor öyle geçiyor. Ama yinede bı doktoruna danis belki farklı bı şey önerir .