Polyannacilik OzgeShnn Ya huyu bı tek banamı sahtekar geliyor bu kadının yaptığı yontemler inanmayın bacım Allah aşkına ya 😑
Ozge49595 Polyannacilik sey bide kadın esra ezöeci diye o anlatıyor yok esşnşzin buradını sunu uygulayın yok bunu uygulayın degisik degisik seyler bende dünen biraz izledim ama sacma geldi izlemedim
minionss OzgeShnn bütün kitaplarını aldım ve oluyorum bence kişisel gelişim için çok güzel şeyler anlatıyor
Yasak_elma Ozge49595 Aldıysan uygula tatlım.Çok iyi yapmışsın.Birde eşin uyurken 21. ihlas 21 fatiha ve 21 tane ayetel kürsü oku yüzene eşinin üfle canım.Sürekli yap bunu bıkmadan inşallah eşinin değişimini göreceksin🙏
Ozge49595 ipeksi dün demek yeni telefonun klavyesine alısamadım bazen karısık kurusuk yazıyorum kusura bakmayın😂
Riri ipeksi hahahahahhahahaah Haaaayyykkiiiirrrdddiimmm birinin söylemesini bekliyordum ahahahah aaayy cok iyiiii 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Polyannacilik Yasak_elma Yav adama belli etmeden sana nasıl davranması gerektiğini düşünerek avucuna baskı yapicakmissin o şekilde adam sana dahada bağlı olacakmış ufak birşeyde aklına sen gelecekmissinn ha şimdi arkadaşım bende o anlatıyor🤩
Papatyaaa_ Polyannacilik Sadece baskı mı yapacağız tuz muz gerekiyor mu ki😂Normalde eşim düşkündür bana da kendime aksiyon aradım şuan😂