Ozge49595 ipeksi dün demek yeni telefonun klavyesine alısamadım bazen karısık kurusuk yazıyorum kusura bakmayın😂
Yasak_elma Ozge49595 Aldıysan uygula tatlım.Çok iyi yapmışsın.Birde eşin uyurken 21. ihlas 21 fatiha ve 21 tane ayetel kürsü oku yüzene eşinin üfle canım.Sürekli yap bunu bıkmadan inşallah eşinin değişimini göreceksin🙏
Polyannacilik Yasak_elma Yav adama belli etmeden sana nasıl davranması gerektiğini düşünerek avucuna baskı yapicakmissin o şekilde adam sana dahada bağlı olacakmış ufak birşeyde aklına sen gelecekmissinn ha şimdi arkadaşım bende o anlatıyor🤩
Papatyaaa_ Polyannacilik Sadece baskı mı yapacağız tuz muz gerekiyor mu ki😂Normalde eşim düşkündür bana da kendime aksiyon aradım şuan😂
Artist Papatyaaa_ hayır canım cinsel çapa erkeğin üstte olduğu pozisyon da popo üstündeki iki tarafta olan bel gamzeleri varya oraya 3 defa hafif baskı uygulayacaksin en haz aldığı zmaaninda bunu da en az 21 defa yapman gerekiyormuş
Cagla1903 Yanlız Cinsellikte Avucu değil Erkeğin Boşalmaya yakin genelde Bel gamzelerin olduğu bölgeye baskı yapacaksın 21 gün boyunca yap ilişki yaşadığın zaman hergun olmayabilir.