Kuzulkurt Redkids ilaçlarını buraya değil alarmlara ya da happy momun ilaç hatırlatma yerine yazabilirsin daha mantıklı olmaz mı sence?
Redkids Kuzulkurt mom kullanmiyorum buna ben karar veririm, ilgini cekmiyorsa gormezden gelebilirsin , başka postta beğeni kasabilirsin🙃
Kuzulkurt Redkids kişi kendinden bilir işi 😂 kids kullanıyorsun oraya yaz o zaman. İlgi kasma böyle yazık oluyor 😉
Ask_hosmus Redkids hee ön yargını aşamıyosun, çabuk kırılıyorsun ve herşeyi ciddiye alıyorsun, biraz da ben bilirim lik var ondan 🤭bide burası sanal fazla ciddiye alınacak Bi yer değil sana tavsiyem daşşa vur 🤭😂
Redkids Kuzulkurt dün bana bir iyilik yapma ve yazma demiştin? Niye cevap vereyim diye didiniyon ki anlamiyorum 🙂 benim kimsenin ilgisine ihtiyacim yok🙂 kidte yada baska biryere ne yazacağıma ben karar veririm🙂 hah şimdi sende bana bir iyilik yap ve birdaha bana yazma🙂
Redkids Ask_hosmus ahahah yok kız aslinda beni bilen iyi biliyor herseyi ciddiye alan bir yapim yok aslinda😃 herseyi ben biliyorum gibi bir derdimde yok bak mesela post aciyorum hemn ilgi kasmak icin deniliyor 😃 kimseye karismiyom ben biri vardi etliye sutluye karismayan😂 bende oyle olucam ahdhdhd
Kuzulkurt Redkids bana bir iyilik yap ve düzgün yaz gözüm kanıyor demiştim sanırım. O iyiliği yapmışsın bak düzgün yazıyorsun Allah razı olsun 😂
Redkids Ask_hosmus aslinda biliyormusn bir gun bir cilginlik yapicam🙂 o zmn sense ogrenmiş olucaksin🙂 cok poncik bir kalbe sahibim aslinda buraya duygularimizi geciremiyoriz ne yazikki o yuzden biraz oyle gorunuyor olabilir ama çokta şey yapmiyorum diyelim🙂
Redkids Kuzulkurt ciddiye almadigim için yarida birakiyorum metni yazan sen olunca🙂 ne yapayim ala ala sevmiyorsan öte dur😂 benim sinirlenmem gerekiyor