Redkids Kuzulkurt mom kullanmiyorum buna ben karar veririm, ilgini cekmiyorsa gormezden gelebilirsin , başka postta beğeni kasabilirsin🙃
Kuzulkurt Redkids kişi kendinden bilir işi 😂 kids kullanıyorsun oraya yaz o zaman. İlgi kasma böyle yazık oluyor 😉
Ask_hosmus Redkids hee ön yargını aşamıyosun, çabuk kırılıyorsun ve herşeyi ciddiye alıyorsun, biraz da ben bilirim lik var ondan 🤭bide burası sanal fazla ciddiye alınacak Bi yer değil sana tavsiyem daşşa vur 🤭😂
Redkids Kuzulkurt dün bana bir iyilik yapma ve yazma demiştin? Niye cevap vereyim diye didiniyon ki anlamiyorum 🙂 benim kimsenin ilgisine ihtiyacim yok🙂 kidte yada baska biryere ne yazacağıma ben karar veririm🙂 hah şimdi sende bana bir iyilik yap ve birdaha bana yazma🙂
Redkids Ask_hosmus ahahah yok kız aslinda beni bilen iyi biliyor herseyi ciddiye alan bir yapim yok aslinda😃 herseyi ben biliyorum gibi bir derdimde yok bak mesela post aciyorum hemn ilgi kasmak icin deniliyor 😃 kimseye karismiyom ben biri vardi etliye sutluye karismayan😂 bende oyle olucam ahdhdhd
Kuzulkurt Redkids bana bir iyilik yap ve düzgün yaz gözüm kanıyor demiştim sanırım. O iyiliği yapmışsın bak düzgün yazıyorsun Allah razı olsun 😂
Redkids Ask_hosmus aslinda biliyormusn bir gun bir cilginlik yapicam🙂 o zmn sense ogrenmiş olucaksin🙂 cok poncik bir kalbe sahibim aslinda buraya duygularimizi geciremiyoriz ne yazikki o yuzden biraz oyle gorunuyor olabilir ama çokta şey yapmiyorum diyelim🙂
Redkids Kuzulkurt ciddiye almadigim için yarida birakiyorum metni yazan sen olunca🙂 ne yapayim ala ala sevmiyorsan öte dur😂 benim sinirlenmem gerekiyor
Redkids Ask_hosmus iste konu yasanmisliklar olunca oyle olmuyor maalesed keske olsa ama olmuyor evet burasi sanal alem haklisin takmamk gerek