Ddimassh yani şöyle mantıksal olarak da düşününce bir krem yada yag sürünce ne değişebilir, cilt emiyor ve gidiyor ..ben bazen yakıcı yağlar karıstırdım kullandım sonra strec filmle sardım ki gozenekler acılsın ve kullandığım yağlar gözeneklerin içinden girsin .zaten sıcacık oluyor yaptıgın anda hissediyosun .onun dısında masaj cok onemli ben yukarda da söyledim tek basına olmaz .biz hep ya fırça yardımıyla kan akısını hızlandırdık ölü deriyi böylece attırıp cildi yeniledik ki o catlak görünümü aza insin .bazen de masaj yaptık yine kan akısı ve ürünün daha iyi yedirebilmek acısından .egzersizle desteklerseniz günde sadece 10 dk bile o da daha iyi olur .onun dısında cildimi asla kuru tutmam nerdeyse her aksam nemlendiriyorum cünkü catlagın büyük nedeni nemsizlik. düsünsene kuru mu çatlar daha kolay yoksa nemli mi ?nem vermezsek catlak hep olur, kilo alıp vermekten gerekse hamilelik herseyden .cilt elastikiyetini kaybederse çatlar esnek nemli olmalı .yoksa ben size bu yagı alın tek basına kesin çözüm demedim demem .eminim böyle anlatınca daha iyi anlamıssındır. yoksa şak ben yag sürdüm catlak gidicek olmaz 🌸