Cikolatalipankekk benimki rossmanndan dı ama uzun zaman önce almıştım. genelde eda taspınar öneriliyor trendyolda indirimde suan .watsons da da bir marka var 45 e inmiş fiyatı onada bakabilirsin ben kullanmadım ama fırça yani cok öyle bisey degil kılları dokulmesin yeter .o da yine sizi goturur uzun bir süre .cok para vermeye gerek yok uygun fiyatlı olsun

Mavili_ selülit için ,8 damla biberiye 15 damla kekik 4 tatlı kasıgı susam yagı 4 cay kasıgı portakal yagı karıstır bacagına sür strec film sar .ben bazen de hardal,acı biber,at kestanesi,sarmasık ,sardunya,ardıc biberiye yagı karıstırıyorum iki tarif de etkili bunlar yakıcı yağlar .sonra strec film sar kalsın kalabildigi kadar cıkardıgında terlemiş gibi olcak sıcacık. onu iyice yedir yukardan asagı masaj yap etkisini goruceksin .birde bir krem var ismi kräuterhof selülit için trendyolda var sanırım o da cok iyi.ama hicbir yag yada krem tek basına yeterli degil ugras gerektiyor ve devamlı düzenli kullanım .. .

Ddimassh susam yagı direk catlakla ilgilenen bir yag degil ama biz yıllardır kullandıgımız için düzenli onu sevdik .kakao yagına devam et elinde ne varsa .olay nem .birde biraz uğraşla gozle gorulmicek duruma gelebiliyor catlaklar .benimkiler gecti ama sadece susam yagıyla degil asla öyle bisey demem cok sey yaptım

Rouge benimde karın bölgemde çatlaklr var ama şunu farkettim benim çatlaklarım buruşuk duruyor özellikle alt karın bölgemdekiler.Gergin olsa aslında belli değiller, yani bu buruşukluk nedir onu da çözemedim ben. Sporla iyileşir mi krem de sürsem buruşuklar 😕😕

Rouge Benim göz altı morluklarım var canım.Onun için önerebileceğin bişey varmı acaba😇🙏

Manuka10en bazı deriler öyle.o catlak degil bence .düşündüğüm gibiyse catlak degil tabi .sıkı bir vücut için spor egzersiz yapmalısın .eger o sarkıklık kilodansa gittiginde düzelebilir .

Yasak_elma canım eger genetikse ve goz altı derisi inceyse gecmesi zor .gecmez ama hafifler .anca profesyonel yontemler tamamen geçirir .fakat sonradan olmussa düzensiz beslenmeden az su tüketiminden vs o zaman eski haline getirebilirsin. bunu da ben cayla yapıyorum yani poşet cay kullandıktan sonra alıp dolaba koyuyorum yada tek kullanımlık goz maskelerimi ve sabah gozume uyguluyorum bu canlandırıyor .onun dısında nem cok onemli goz altının nem ihtiyacını karsılamalısın .ve c vitaminli ürünler kullanırsan da daha iyi olur ..

Rouge Genetik değil canım.Evlendikten sonra oldu.Yani bebeğim olduktan sonra oldu diyebilirim.Onun yorgunluğu uykusuzluğu vs tetikledi hep.Şuan ikinci bebeğimi büyütüyorum tam ilki büyüdü geçiyor derken ikinci bebeğim oldu morluklarıma morluk eklendi.Çayı duymuştum iyi geldiğini.Demlik poşet çay veya sallama cay olması gerekiyor değilmi

Yasak_elma o zaman gecer canım iyi uyku beslenme bol su c vitamini ve bol nemle düzelir 🌸ben poset seklinde olanları kullandım hep. daha kolay. şu yuvarlak seklinde demlik için olanlar varya ondandı.dolaba koyarak..

Rouge tamam gülüm çok sağol önerilerin için 🙏🌸💕Yapacağım dediklerini🌺

leopar06 altına baz sürmen gerekiyor yoksa öyle olur bnde de öyle olurdu

Fatma-27 evet o da var ama ben baz hic sevmiyorum ya .iyisini bulmak zor ,bazısı fondoteni daha cok pul pul yapıyor yada kurutuyor vs .birde gozenek tıkama sorunu var cogunda. onlardansa nem veriyorum yeterli nemi aldıktan sonra cilde baz gerekmiyor. pürüssüz ciltte her ürün güzel duruyor .kuru yere ne sürsek olmaz. en iyisi cilt hep iyi olsun ,içeriği güzel ürünlerle bu nemi alsın üste bazla bir katman uygulamaktansa..

Rouge
                      uğraş derken neyi kastediyorsun mesela?
                      Yağ sürmek dışında ne yapabilirim?

Ddimassh yani şöyle mantıksal olarak da düşününce bir krem yada yag sürünce ne değişebilir, cilt emiyor ve gidiyor ..ben bazen yakıcı yağlar karıstırdım kullandım sonra strec filmle sardım ki gozenekler acılsın ve kullandığım yağlar gözeneklerin içinden girsin .zaten sıcacık oluyor yaptıgın anda hissediyosun .onun dısında masaj cok onemli ben yukarda da söyledim tek basına olmaz .biz hep ya fırça yardımıyla kan akısını hızlandırdık ölü deriyi böylece attırıp cildi yeniledik ki o catlak görünümü aza insin .bazen de masaj yaptık yine kan akısı ve ürünün daha iyi yedirebilmek acısından .egzersizle desteklerseniz günde sadece 10 dk bile o da daha iyi olur .onun dısında cildimi asla kuru tutmam nerdeyse her aksam nemlendiriyorum cünkü catlagın büyük nedeni nemsizlik. düsünsene kuru mu çatlar daha kolay yoksa nemli mi ?nem vermezsek catlak hep olur, kilo alıp vermekten gerekse hamilelik herseyden .cilt elastikiyetini kaybederse çatlar esnek nemli olmalı .yoksa ben size bu yagı alın tek basına kesin çözüm demedim demem .eminim böyle anlatınca daha iyi anlamıssındır. yoksa şak ben yag sürdüm catlak gidicek olmaz 🌸

Rouge öncelikle bilgilerin için çok teşekkürler 🌸 2 şey sormak istiyorum bende izninle.
                        Bende bi ara instagram fenomenlerinden gorup at kılı fircasi aldim ama aylardir kenarda duruyor senin postunla kismetse yarın yine başlayıp birakmıcam.
                        Bu at kılı fircasini sadce vücud icin kullanabiliyoruz dimi yüze uygulanmıyor onlar ayrı oluyor sanirim siz yüzünüze uyguladınız mı.
                        Bir de susam yagını yüzümüzede sürebiliyormuyuz

leopar06 canım tahminen cildin gözenekli ve karma yada kuru düzenli peeling yap cilt tipine göre nemlendirmek ve makyaj altı bazı kullanmak cok önemli sadece kremle nemlendirmek yetmiyor illaki makyaj altı bazı gerekiyor

Mavisim20 ben teşekkür ederim 🌸🙏at kılı fırcası yada ona benzer hic bir ürün yüzüme kullanmadım kullanmam .kimsede kullanmasın. cildi çiziyor .ben bunun için kimyasal peelinge bile geçtim. mümkün oldukca az fiziksel ,tanecikli peeling kullanıyorum o derece. cildinize cok narin bakın ..susam yagı saca bile uygulanır fakat cilt tipini bilmiyorum yaramayabilir.gozenekleri tıkayabilir cilt tipine gore . ben hic yüzüme kullanmadım ..

Rouge teşekkür ederim. Googleden de baktim simdi susam yagı saç icinde çok faydaliymis sacim icin denicem bi sorun olmazsa sacımda ve bacaklarımda kullanıcam. Ama yuzümde zaten biraz gözeneklerim var birde yagli bir cildim var yuzümde hic deneyipte riske atmayayim tekrardan sagol canm 💚