Amannebileyim ben iki kere taktırdım takıp eve geldigimde adet sancısı gibi sancım oldu ilk gün agri kesici vermişti zaten ağırın olursa iç diye ilk günden sonra agri yapmadı
Spiral hakkında
ketenprenses çıkartırken ağrı degil rahatlama his ediceksin bende oyle olmuştu dogum yapmış gibi vir rahatlamaydı içim boşaldı sanki takiliyken öyle rahatsiz etmiyordi harbuki
SWiNDLER imm iyi bari ama randevu bulamıyorum.esim kadın istiyor orayı acicam ya
ketenprenses sana o günde dedim adetim 3 günü devlete git randuvuz yapiyor baykot alinana yere sor o seni zaten doktora yonlediriyor
ketenprenses kaydıgını siz anladınız mı doktor mu farketti
Lavinia_ teşekkür ederim yorumunuz için 😊
ketenprenses Çıkartırken hiç hissedilmiyormuş herhalde küçücük bir şey olduğu için ipten tutup çıkartıyorlarmış direkt
SWiNDLER orayı aralamak için kullandıkları aparat gözünü korkutuyor açıkçası
Amannebileyim valla ben hiç menmun kalmadım takılırken aşırı acıdı mahvoldum neyse 2 gün ağrım oldu geçti bi ay olmadan malesef kaydı çıkartırmak zorunda kaldım bide enfeksiyon yaptı 😔
K70 Kararsızım ben de bilemiyorum ne yapacağımı
Amannebileyim adetin 2. Veya 3. Günü gidin mutlaka çom az bi acı oluyor katlanılmıcak derecede olmuyor ben adetin 5. Günü taktırmıştım 3 veya 4.ü günü olsaydı daha az acı hissedermişim öyle demişti takan ebe bide. Takan kişiye görede değişiyor acı hissi hızlı ve pratik bi şwkilde takarsa hiç acı hissetmezsin ilk gün ağrı oluyor ertesi güne bişey kalmıyor vücudun alışma süresi demişti banada
- Düzenlendi
SWiNDLER tamam öyle yqpicwm çünkü çok ağrım var bel ağrısı yataktan kalkamıyorum ve başım catliyor ağrı kesici içiyorum geçmiyor 2gun mide kraplarim artti spiralden olsa gerek daha önce hiç başıma gelmedi….saat farketmez dimi
Ogretmenhanim kaç ayda 1 gidiyorsunuz kontrole
Amannebileyim ayy inşallah öyledir ben taktırdım ama zor oldu konusu açılınca bile midem bulaniyo nasıl çıkarılır şimdiden düşünüyorum
Aysgl07 ilk 3 ay her ay gittim sonra sene de 1
popcorn_18 peki adet iniz in lekelenme süresi uzadı mi 4 ay oldu taktirali 15 günü buluyor adet
K70 ilişki esnasındamı kaymış canım.kendinmi anladın kaydığını?.Bende taktrmak istiyorum ama kayar diye korkuyorum.
aysegul00 yok 5 gün sürüyordu adetim 6 gün sürmeye başlamıştı gwçen haftada çıkarttırdım zaten
ketenprenses cok geçmiş olsun. mesai saatinde gidersin