Kizlarrrrr benim ilk gecem cok agrili cok zor gecti sabaha doğru olmuştu sizlerin nasil oldu
Gerdek gecesi
Çoğu kadınlardan arkadaslardan dinlemek istemişimdir acaba benmi zorlandim okadar yoksa herkezinmi oyle geçmiştir 🤔🤗
Fatmanurefe Nerden aklına geldi böyle bişey? Tamam burda çoğu şeyimizi anlatsak da ben şahsen bunu burada anlatmak istemem
Cunku benim icin travma gibi bişeydi bilmem oyle postları okuyunca aklima geldi
Fatmanurefe saane😂
Burda yeniyim ve ilk postum du anlatmak istemeyebilirsin ama neden bu tepki 😦
Fatmanurefe bana da ilk geldiğimde erkek misin demişlerdi 🥴
Hahhahh yokk bende 26 yasinda 3 senelik evli bi bayanım 🤣🤣
Fatmanurefe hoşgeldin canım 💜
ipeksi tesekkur ederim hoş buldum
Fatmanurefe ayy benimki berbattı ortalık kan gölüne dönmüştü 🙈eşim o kadar korkmuştu ki hiç beklemiyorduk öyle bişeyin olacağını 🙄diğer gün sabah balayına gitmek yerine özele kadın doğum doktoruna gitmiştik,doktor ne dese beğenirsiniz vajinismus var sende dedi
Fatmanurefe Berbat acıdan ağladım yalvardım lütfen yapma diye 😂 o ara vajinasmus mu korku mu artık 3 gün uzaklaştırdım kendimden sonra otele gidelim dedik daha doğrusu eşim dedi ama ben nasıl korkuyorum eşime bile söyledim anlayışla karşıladı zarar vermiycem sana diye gittik zor zar ama ilişki yaşayamadık sadece zar patladı ama nasıl kan akıyor ağlıyorum kanda beni tutar bakamamda balayındaki ilişkimiz daha güzel olmuştu otel gününden 4 gün sonra saolsun eşim anlayışla aşkla beraber olduk kolaydı ilk biriktelik oteldeki şey sayılmazsa
Ayni ben gibi ağlayınca birakmak zorunda kaldik sabaha dogru ikinci denememizde oldu ama cok zordu kanamam cok olmadi ama biz alışalım diye hergun yaptik 🤣 balayinda gezemedim cok tahriş oldu cok canim yandi 😦
Fatmanurefe ilk gün yapmadim ertesi gecesi oldu cok canim yanmisti oldu bitti banyoya dusa girdi bende oturup kirlenmis hissettim bir an salak gibi ben kizim genc kizim daha ne yaptim ben diye oturup agladim aradan 5 Dk gecti Salak misin kizim evlendin sen evlisin artik olmak zorunda diye kendimi sakinlestirdim utandim esim beni böyle görürse delirdin mi sen diye sey yapick aaaayyy kafamda bir sürü sey vardi sonra gecti iste Alhamdulillah