Fatmanurefe evlenene kadar aman ne korkucam gayet doğal bişey ne kadar zor olabilir diyodum her yer kan gölü oldu oteldeydik fışkırdı kan hemen banyoya koştum duşa girdim nasıl kan akıyo eşim geldi korktu hastaneye gidelimmi dedi gitmedim ama kanama birkaç gün sürdü tatilim zehir oldu sonrasında da 1 yıl aşırı ağrılı oldu hiç tam anlamıyla yapmasına izin veremedim çok acı çektim ve kanama her seferinde 6 ay boyunca devam etti hep böyle zor olacak diye korkuyodum am geçti şükür
Gerdek gecesi
Fatmanurefe peçeteyle silmelik az kan gelmişti. Canım doğal olarak acıdı hatta bi kaç gün kendimi uzak tuttum ama sonrasında eşiminde çabası ve anlayışıyla rahatlayıp kasmadım. Ardından balayı falan derken alıştım ama 1 ay kadar kayganlaştırıcalar dostumdu 🥲
Fatmanurefe 5 gün sonra tam olmustu bende her gün ağlıyordum yapamicaz ve doktora gidicez diye bu konu yüzünden 😂😂😂😂😂 hep deniyorduk ama olmuyordu 🤦🏻♀️ deneme zamanlarında bir iki damla kan olmustu daha da hiç kanamam olmadı. Evet ağrılı oldu ama öyle abartılacak gibide değildi. İşte 5. Gün çok dua ettim sonra oldu valla . 😊
Fatmanurefe nerdeyse 2 hafta sonra😂
Fatmanurefe bizim olmadı diyebilirim zar yırtılınca hafif kan geldi ve esim bıraktı 5 gün kanama sürdü o 5 günde hiç yapmadı iyileş öyle dedi saolsun o yüzden canım yanmadı kendim hazır hissedince oldu 🙏
Fatmanurefe otelde oldu çok acı dı ama sonra alıştım, sabahlar olmadı 🤭😂😂
Fatmanurefe Baya ağrılı geçti benim ki asla o iş olamayacak gibi düşündüm birazda kanama olmuştu
İlk başta güzeldi, ama sonrası çok kötü.. acayip çok ağrıdı ve ağladım tabikide.. eşim de çekindi ağladığımda 😅
Hic birsekilde hic birsey hissetmedim yorumlara bakınca herkesin zor geçmiş. Benimkinin de bir o kadar kolay geçmesi beni de çok şaşırtmisti ve hiç böyle birsey beklemiyordum. Cünkü cok bu tarz yaşanılan şeyler duymuştum çok acıyor vesare gibi kendimi de korkutmus olmalıyım ki. 3 gün gerdeğe girmedim korkumdan. Eşimde saolsun sen ne zaman hazır hissedersen dedi. 3. Gün akşamı deneyelim dedim. Yani nereye kadar kacicaz. Ve nihayetinde bi namaz kılıp sonrasında 1 saat jakuzide sevismistik. Belki hem ben hazza gelip çok arzuladim, ve 1 saat jakuzinin vermiş olduğu sıcaklıkla vajina yumusayip esneklik sağladı bilmiyorum. Sonrasında yatağa geçtiğimiz de esim sen yatma sen benim üstüme çık acıyı daha az hissedersin yavaş yavaş oturarak demişti.. Ve öyle de yaptık ben eşimin üstüne çıktım yavaş yavaş oturdum ve olmuş. Kalk kalk dedi noldu dedim. Bi baktım ki kan geldi ve benim kanım 1 hafta sürdü. Azar azar. Ama ağrı sızı hic birsey yok. Yani benn çok kolay geçirdim boşu boşuna kendimi korkutmusum 3 gün uyuyamamistim birdeeee.🤦🏻♀️😂
Fatmanurefe çok korktum ama bence eşin anlayışı çok önemli ay eşim bi kez daha gözüme girdi hatırlayınca 😂😂 ben yönlendirdim ama 1 hafta üstüme oturamadim sonra 15 gün kanamam hic kesilmedi adamı perişan ettim evlendi 1 ay da sadece 1 kez girdi 🤣🤣🤣
Fatmanurefe benim malum gecede olmadı biz eşimle çok sabredemedik ama sıfır acı oldu, hiç sorun yaşamadım ve parmağıma zor bulaşacak kadar az kan geldi
Fatmanurefe igrencti büyük bş travma oldu siddetli kanamam oldu yatak battı esim işini halleti kendini rahatlatı gidip oturma odasında uyudu bende bi bez kova aldım saat 5 kadar yatak sildim sonrada uyuyamadım canım cok yanmıstı
Ahhh ahhh hiyayeler hep ayni kadın olmak cokk zorr
Bsrkaya kesinlikle dusta banyoda yapmanin cok etkisi var biz uzun bi sure hep dusta falan yaptik hic canim yanmiyodu ve 3 senelik evli olmama rağmen tam 1 senedie cok guzel iliski yaşıyoruz oncesi hep bi agri hep bi kanama oluyodu
Fatmanurefe bende nie boyle seyler olmadi ya valla bazen çok ic geciriyorum yasayamadim bu duyguyu. Ilk gecemizde cok rahat gecti kanamamda olmadi 🤷♀️
Onebaby ne guzel iste masallahhh
Fatmanurefe Allah benim belamı verdi bir kova kan gitmiştir herhalde hastanelik oldum eşim hiç bişey yapmadığı bana mükemmel davrandığı halde korkudan başıma gelmeyen kalmadı 😂😂😂😂
Fatmanurefe benim normaldi ama baya korkutmuslardı çok kötü olur diye. Saolsun eşimde anlayisliydi lekemde fazla gelmedi acıda oldu tabi ama fazla değil kendini rahat bırakmak çok önemli. Yanlız iş bittikten sonra çok utanmıştım onu unutamiyorum 😂😂