• Muhabbet
  • Bu korkumu nasıl yeneceğim 🥺

Kızlar normalde neşeli kendine güvenen sürekli pozitif deli dolu biriyim. Ama şöyle birşey var dışarı çıkınca sürekli arkama bakıyorum asansöre binince erkek binerse diye korkuyorum. Asansörden inince arkama bakıyorum apartmana girerkende aynı aklıma sürekli kötü şeyler geliyor. Önceden vardı ama son haberlerden sürekli kadınlara bişey yapılmsından sonra iyice arttı. Nasıl yenicem bunu bilmiyorum. Sadece ben mi böyleyim ilerlemesinden korkuyorum bu durumun..

Yavrukedi psıkoljımızın ıcıne ettiler ozellıkle beyaz tv haberleri varya bilerek kadın cınayet haberleri verıyı artık emınım … yanında kendını korumak amaçlı bırsey tası elının altında olsun kendını güvende hıssedersın

Yavrukedi Aynısı bende de var. Özellikle erkek gördüğümde hızlı hızlı uzaklaşıyorum bişi yapcak diye. Bir de şu ara herkes gözüme seri katil gibi görünüyor. Apartmanda da aynı şekilde site olmasına rağmen güvenmiyorum hiç bi çalışana 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Yolda yürürken kalbimi karnımı koruyorum yine 🤦🏻‍♀️

Yavrukedi Bu durumu durduk yere yaşıyor olamazsın. 🙏Bunu tetikleyen yaşadığın bir travma da olabilir ya da duyduğun etkilendiğin bir olay bence, gerçi çıkan haberler öldürülen kadinlar hepimizin travması zaten, psikolojik destek alabilirsin bence 🌸🙏

bitterdelisi24 kesinlikle ne zaman beyaz tv yi açsam cinayet haberi..Haberde izlemesem YouTube’da cıkıyo karşıma beyaz tv haberleri

Yavrukedi yanında göz yakıcı spreyle var ya onlardan taşı daha güvende hissedersin. Bu durum bende de oldu ama ben dışarı çıkmama bağlıyorum bunu. Dışarı çıkınca çok tedirgin oluyorum sanki başıma bisey gelecekmiş gibi. Çıkmama gerekse erteleyip çıkmıyorum belki 2 aydır hiç dışarı çıkmadım çöp bile atmaya gitmedim 🤷‍♀️

Deleted16 eve aynı babam yaşındaki adamlardan korkuyorum ya. Önceden derdim bunlar yaşlı o taraftan gideyim güvende hissederdim şimdi güvenecek kimse yok çok acı.

Ops evet 19 yaşında dil kırsundan dönerken asansöre bindiğim sırada maskeli biri arkadan kalçalarımı sıktı çığlık korku çantamla vurmam filan o hep aklımda Allah o pisliğe gün yüzü vermesin. Bir keresinde Eşimle asansöre bindiğimde arkadan belime sarıldı o anki reflekse dirseğimle vurmuştum çok şaşırdı ama anladı sonra sarıldı öptü filan olayı anlatmıştım biliyordu🥺

• Ops bunu yanıtladı.
              • Ops bunu beğendi.

Zynpblg canım illaki çıkılıyor bu pislikler yüzünden dışarıda çıkamıyoruz çıksakta işte ödüm agzımda dolaşıyorum 🥺

Yavrukedi illa ki çıkılıyor hadi ben ev hanimiyim ya çalışanlar mecbur hergun çıkmak zorunda valla

Yavrukedi Canım yaa 🥺Bak altindan travman çıktı, bunu tek başına atlatamazsın, mutlaka destek al🙏🌸 yapabileceğimiz birşey olursa haber et lütfen🙏🌸

Ara ara benim de korkularımın arttığı oluyor. Bazen kendiliğinden bi bakıyorum ki hiç aklıma gelmiyor. Stres yönetme videoları izlemenizi öneririm