• Muhabbet
  • Bu korkumu nasıl yeneceğim 🥺

Deleted16 eve aynı babam yaşındaki adamlardan korkuyorum ya. Önceden derdim bunlar yaşlı o taraftan gideyim güvende hissederdim şimdi güvenecek kimse yok çok acı.

Ops evet 19 yaşında dil kırsundan dönerken asansöre bindiğim sırada maskeli biri arkadan kalçalarımı sıktı çığlık korku çantamla vurmam filan o hep aklımda Allah o pisliğe gün yüzü vermesin. Bir keresinde Eşimle asansöre bindiğimde arkadan belime sarıldı o anki reflekse dirseğimle vurmuştum çok şaşırdı ama anladı sonra sarıldı öptü filan olayı anlatmıştım biliyordu🥺

• Ops bunu yanıtladı.
    • Ops bunu beğendi.

Zynpblg canım illaki çıkılıyor bu pislikler yüzünden dışarıda çıkamıyoruz çıksakta işte ödüm agzımda dolaşıyorum 🥺

Yavrukedi illa ki çıkılıyor hadi ben ev hanimiyim ya çalışanlar mecbur hergun çıkmak zorunda valla

Yavrukedi Canım yaa 🥺Bak altindan travman çıktı, bunu tek başına atlatamazsın, mutlaka destek al🙏🌸 yapabileceğimiz birşey olursa haber et lütfen🙏🌸

Ara ara benim de korkularımın arttığı oluyor. Bazen kendiliğinden bi bakıyorum ki hiç aklıma gelmiyor. Stres yönetme videoları izlemenizi öneririm