Bugün üye olur olmaz böyle paylaşım yapacağım aklıma gelmezdi. Yapılan iyilik gizli olur ama yanlış bir şey yapmamak için fikirlerinize acilen ihtiyacım var. Hemen özet geçeyim,üst katımda durumu iyi olmayan bir aile var. Çocuğu çilekli pasta istiyorum diye ağlıyor anneside sus diye bağrıyor,benimde içime dokundu çocuğun o sesi, az önce sipariş verdim getirdiklerinde tabağa kesip öyle koyup çıkarmayı düşündüm,hani sanki evde varmış onlarada götürdüm gibi yapacaktım,eşimde diyor hemen götürürsen sesi duyduğunu anlayıp mahçup olur,bende diyorum zaten ara sıra hep bişeyler götürdüğüm için anlamaz yarın götürünce çocuğun isteği geçince yemezki şimdi heveslenmiş. Hangisi mantıklı simdimi goturmek yoksa yarınmı.simdi gotursem yanlıs anlayıp mahcup olurmu kırmakta istemem
Acil fikir verirmisiniz rica etsem
XistX onları çağırsanız daha mantıklı olmaz mı? ☺️
XistX o zaman götürdüğünüz pastayı vs de yemez ki 🤭
XistX Ben direk götürürdüm hiçte kesmeden. Hediye getirdim derdim çocuga. Amac mutlu etmek annesi de yanlis anlarsa gerekirse özür dilerdim ya ne bilim direk alan cinstenim ben. Benimde olmayabilir getirseler çoj mutlu olurum o insani da ömür billah unutmam bana yaptigi iyiligi. Çok takdir ettim sizi bu arada 🥰😍
Ne güzel düşünce Allah razı olsun
@XistX Saat geç olmadan, çıkarın verin yanlış anlıcağını sanmıyorum.🥰
XistX İnce düşünceli insanları çok severim ❤️ Götür bencede çocuk sevindirmek kadar güzel birşey varmı şu dünyada 😍
- Düzenlendi
Rouge Birmelekannesii incilikaftan Nurisdeniz34 Riri Esmerkiz39 vakit ayırıp cevap verdiğiniz güzel yorumlarınıza tesekkur ederim. Aksam goturdum pastanin tamamini dilim seklinde koydum yanına bir kac çesit daha ekledim, cocuk pasta oldugunu gorunce cok sevindi,arada duzenli olarak bir seyler goturdugum icin galiba anlamadı umarım kırmadan halletmisimdir bu isi 🥰