2bebelianakurt Smilingsun ayy smdi baktım cnm teşekkür ederim güzel kadınmıs ama ben o kadar güzel değilim beeee ama yinede benzerlik için teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰🌺🌺🌺🌺
Zeynooo03 Poinella ne güzel önemli olan da o zaten ayrıca her yaşın kendine göre ayrı bi güzelliği olduğunu düşünüyorum 🥰
Zeynooo03 2bebelianakurt en büyük liseli en küçük ikizler bir buçuk yaşındalar yani tabikide çok zor hepsine tek başıma ilgileniyorum hiçbir yardımcı yok ama bi gülüşleri beraber oynadıkları anları dünyaya değişmem💪🥰
2bebelianakurt Zeynooo03 ayy masallah valla ama büyükler az cok yardımcı olur sana oynasalar bile az dinlenirsin benim büyükte 22 aylık oynıcak biri yok bana yapışıyor sırf onun için 9 yasındaki yigenimi cagırıyorum
incilikaftan https://imgyukle.com/i/oG3OC0 Buda benim siyam ikizim ruh yaşım 40 bir prensesin kralicesiyim ❤️🌸❤️ Çok atmak isterdim ama mazoşistlerin ne halt yiyeceği belli olmaz😂
Zeynooo03 2bebelianakurt tabi canım yardımcı oluyorlar çok şükür hepsi okullu sadece ikizlerle tek kalıyorum gündüz çok sıkılıyorlar eve gelmelerini dört gözle bekliyorum