Papatyaaa_ 2bebelianakurt Oy maşallah sana💜 Bende pek resim atma taraftarı değilim çünkü tanıdık çok çıkıyor 😂 Ben İstanbul’da oturuyorum. 24 yaşındayım 3 aylık bir meleğim var. Bazen Antalya bazen Ankara’ya da gidip geliyoruz. Hepiniz çok tatlısınız. Memnun oldum 💜🌸
2bebelianakurt Papatyaaa_ bende memnun oldum cnm benimde ablam Antalya da cok gitmek istiyorum ama 2 cocukla cesaret edemiyorum
2bebelianakurt Zynpblg evet simdiye kadar siz cıkttınız nasıl tecrübe paylaşsın bizimle 10 yıllık evli olmak nasıl 😂
Ariel 2bebelianakurt bende memnun oldum☺️ fotoğraf atanlar hepiniz çok tatlısınız bende atmak isterdim fakat tanıdık çıkabilirrr😁
2bebelianakurt Blondie ayy sende ben gibisin cnm oglum 22 aylık kücük oglum 5 aylık 😂😂😂yardım eden var mı yoksa tek mi bakıyorsun ben Cook zorlanıyorum hep annem gelir saolsun yan binada uyandıkları zaman hemen ararım
Blondie 2bebelianakurt annem var balkonunu görüyorum öyle yakınız birbirimize ama çalıştığı icin fazla gelemiyor bugun geldi cocuklarla ilgilendi gitti çoğu günler hep ben ilgileniyorum malesef yoruluyorum ama yapacak bisey yok😏😂
alonedark Aslan kız senın kocan harbı salak yanlış anlamada çok güzelmişsin elındekının değerını bilmiyor oda
Zeynooo03 2bebelianakurt 34 yaşındayım 5 çocuk annesiyim 14yıllkevliyim adanadan katılıyorum bence en kıdemli benim ayrıca benimde son numaralar ikiz🥰
Poinella Zeynooo03 ay herkes 20li yaslardayim yazinca kendimi cok buyuk hissetmistim 30 yasindaym bende gel sarilalim kardesim🤣 sen bayaa kidemlisin 5 cocuk masallahhh size
Zeynooo03 Poinella sarılalım kardeşim 😂😂allahtan minyonum hiç göstermiyorum yaşımı amaaan önemli olan insanın ruh yaşı bence🥰