Merbaha kızlar 5 hafta 5 günlük hamileyim🥰
gördüğüm üzere burda çok anneler ve anne adayları var😍
sizlere sormak istiyorm hamilelik dönemi ne aşermişdiniz neyiniz oldu☺️
Benimde canım bi kaç haftadan beri serin ekşi meyve gibi şeyler çekiyo hiç tatlı yağlı gibi şeyleri gözümün önüne getirmek istemiyorm belkide erkendir psikolojik etkilenmişimdir bilmiyorm 😕

Naz95

2 oğlum da da ilk limon aşerdim sonra ekşi bir sürü erik yedim bence alakası yok inanmıyorum öyle seylere

Naz95 kavanoz kavnoz cikolata yedim gece kalkip kalkip yedim. Sonuc kizim oldu 😁 eksiyide goresim yoktu. Bence alakasiz 🤷‍♀️ benim kan sekerim dusuyormus demekki 😆

Naz95 arkadasimda aci biber tursu nerde bulsa kacirmazdi. Oglu oldu 🤷‍♀️

Naz95

• her gece rutin acılı nar ekşili çiğköfte
            😋 Kızım oldu
          • Ekşi erik ve vişne suyu tükettim 😋

Naz95 tamamen psikolojik. Şahsen ben hiç bir şey yiyemiyordum yani cinsiyetsiz mi oldular 😂 şaka bir yana böyle hurafelere inanma keyfini çıkar bazen gebeliklerle vücut eksik olan vitaminlere ihtiyaç duyar ve onu istiyormuş hissi olur 🌿

Naz95 Benim de ilk trimester de aşermelerim hep ekşiydi. Tatlıdan tiksinmiştim. 3. Trimesterdeyim şuan aşırı tatlı isteğim var. Günde bir adet çikolata yemezsem kuduruyorum. Kızım olcak 😀

Naz95 2 oğlumda da acı ve ekşi çekmişti, bakalım bunda ne olucak tatlı istiyorum sürekli 😂

Naz95 aşermeyle bnce cinsiyetin alakası yok. Hep tatlı cikolata pasta gözümün onunden geciyordu gece kalkip kasık kasık nutella yiyordum. Herkes ye tatlıyı doğur hakkiyi dedi erkek kesin dediler kızım oldu 😂 9 ay hiç eksi tuzlu biseyler canm istemedi

Naz95 Valla genel olarak hep ekşi çekti canım, ilk aşerdiğim şey böğürtlenli dondurma,limonataydı.. sonra limon sıkılıp yenilen herşeyi canım istiyordu oğlum oldu😃
                    Asla tatlı yiyemedim, oğlum hala tatlı sevmez 🙈