Merbaha kızlar 5 hafta 5 günlük hamileyim🥰
gördüğüm üzere burda çok anneler ve anne adayları var😍
sizlere sormak istiyorm hamilelik dönemi ne aşermişdiniz neyiniz oldu☺️
Benimde canım bi kaç haftadan beri serin ekşi meyve gibi şeyler çekiyo hiç tatlı yağlı gibi şeyleri gözümün önüne getirmek istemiyorm belkide erkendir psikolojik etkilenmişimdir bilmiyorm 😕
Aşermeye göre cinsiyet🥰
2 oğlum da da ilk limon aşerdim sonra ekşi bir sürü erik yedim bence alakası yok inanmıyorum öyle seylere
- her gece rutin acılı nar ekşili çiğköfte
😋 Kızım oldu - Ekşi erik ve vişne suyu tükettim 😋
Naz95 tamamen psikolojik. Şahsen ben hiç bir şey yiyemiyordum yani cinsiyetsiz mi oldular 😂 şaka bir yana böyle hurafelere inanma keyfini çıkar bazen gebeliklerle vücut eksik olan vitaminlere ihtiyaç duyar ve onu istiyormuş hissi olur 🌿
Naz95 Benim de ilk trimester de aşermelerim hep ekşiydi. Tatlıdan tiksinmiştim. 3. Trimesterdeyim şuan aşırı tatlı isteğim var. Günde bir adet çikolata yemezsem kuduruyorum. Kızım olcak 😀
Naz95 2 oğlumda da acı ve ekşi çekmişti, bakalım bunda ne olucak tatlı istiyorum sürekli 😂
- Düzenlendi
Naz95 aşermeyle bnce cinsiyetin alakası yok. Hep tatlı cikolata pasta gözümün onunden geciyordu gece kalkip kasık kasık nutella yiyordum. Herkes ye tatlıyı doğur hakkiyi dedi erkek kesin dediler kızım oldu 😂 9 ay hiç eksi tuzlu biseyler canm istemedi
@
2bebelianakurt Allah bağışlasn canm🥰
incilikaftan normalde istermiydin ekşi yoksa tatlımı yerdin daha çok
Ask_hosmus kızmı acaba😕
Naz95 Valla genel olarak hep ekşi çekti canım, ilk aşerdiğim şey böğürtlenli dondurma,limonataydı.. sonra limon sıkılıp yenilen herşeyi canım istiyordu oğlum oldu😃
Asla tatlı yiyemedim, oğlum hala tatlı sevmez 🙈
Birmelekannesii bende limonu doğrayıb tuzlayıp yiyorm 🤣 merak ediyorm neym olucak
Naz95 rabbim seninde hayırla kucagına almayı nasip etsin