Naz95 Benim de ilk trimester de aşermelerim hep ekşiydi. Tatlıdan tiksinmiştim. 3. Trimesterdeyim şuan aşırı tatlı isteğim var. Günde bir adet çikolata yemezsem kuduruyorum. Kızım olcak 😀

Naz95 2 oğlumda da acı ve ekşi çekmişti, bakalım bunda ne olucak tatlı istiyorum sürekli 😂

Naz95 aşermeyle bnce cinsiyetin alakası yok. Hep tatlı cikolata pasta gözümün onunden geciyordu gece kalkip kasık kasık nutella yiyordum. Herkes ye tatlıyı doğur hakkiyi dedi erkek kesin dediler kızım oldu 😂 9 ay hiç eksi tuzlu biseyler canm istemedi

Naz95 Valla genel olarak hep ekşi çekti canım, ilk aşerdiğim şey böğürtlenli dondurma,limonataydı.. sonra limon sıkılıp yenilen herşeyi canım istiyordu oğlum oldu😃
        Asla tatlı yiyemedim, oğlum hala tatlı sevmez 🙈

Naz95 hurafe bunlar 😂 benim karnıma bakipta aa erkek mi diyorlardi hep aynı erkek bebek göbegine benziyormus doğunca inandılar 😂

Naz95 Normalde de yerdim ama gebe olunca yemezsem günü zehir ederdim eşime ki. Almak mecburiyetindeydu

Naz95 kızım var ve hep tatlı yedim. Doktorlar tatlı ekşiyle alakalı olmadığını söylüyor.