Wtf Allahın abazası işte kendini belli etmiş baştan dua et 🤦evdemi kaldın sanki daha gençsin baskıyla olmaz o işler düşüncen saçma değil seni hakeden insanla içinden geldiği zaman yaşarsın birgün zaten ahhh bekar kızlaaaar eş çok önemli seçerken çok dikkat edin zira onunla hayat cennette olur cehennemde
Sevgilimin basqısı
Öpüşmek istediği için ayrılmak istiyor yazmışsın,1.Si sevgili olman,el ele tutuşman senin sesini duyması hepsi yasak dinde.2.önceki postlarında erkeklerin senin boynunu öpmesi,okşaması çok hoşuma gidiyor diye yazmışsın.Bu ne Yaman çelişki!
Wtf bunun için ayrılacaksa hiç durmasın o ayrılmadan sen ondan ayrıl seven insan her türlü kabul etmek zorunda
2minikmucize bunu bilmiyordum🥺
Let_mekill_U oyle bişey yazmamışım yazmışsamda ironi ne zamandır buranı kullanmıyordum
bitterdelisi24 aynen öyle düşünüyorum ama burda sevgili olmakda zina yazmışlar
Herkes o kadar haklı ki teşekkür ederim❤️
Wtf gunaha kalırsa bi erkegın sesını duyması bile haram :) takılma oyle şeylere .. kimseye de güvenme Bugün opusmek ıster yarın Başka bırsey ıster .. böyle şeyler karsılıklı rızayla olur
- Düzenlendi
Wtf senin kararın saygı duymasi gerekiyor wrkek nefsi çekiyor ama istemiyorsan eger saygi duymak zorunda zina konusuna gelince görüşmeniz de günah bugün öpmek ister yarin ellesmek ister
bitterdelisi24 erkegin sesini duymasıda zina diyosunuz erkek sesi duyunca qusul almıyoruzki öpüşunce almak lazım yapdıgımız herşeyde gunah var tabi opuşmek ayrı bir cinsellik degilmi?
Wtf zina demedım tatlım gunaha kalırsa oda gunah hersey gunah anlamında soyledım