• +18
  • Sevgilimin basqısı

Wtf iyi yapiyorsun, evet bu tür şeylere dikkat ettiğini hissettim 😄 bu senin için bir sorunsa devam etmek zorunda degilsin hem daha çok gençsin 🙂

• Wtf bunu yanıtladı.
  • Wtf bunu beğendi.

Redkids yani kim olursa olsun opuşmek qarib geliyor ya ayrılırsaq herkese normal geliyor gibi

Diyor ki ilgi görmediğim için ilgi gormuyceksin.

Wtf zina konusunda bu kadar hassassan eğer sevgili olmak da zina zaten. Yani sana uymayan bir ilişkiyse bitirmelisin ki zaten öpüşmediğin için ayrılmak isteyen biriyle sağlıklı bir ilişki yaşayamazsın.

Wtf siktirsin gitsin şerefsizlik yapmasın.Seven adam ona bakmaz kullanmak isteyen insan böyle şeyler yapar.Zinaya gelecek olursak konuşmak başlı başına zina

Wtf öpüşmekle ilgi göstermenin bir alakası yok resmen bunu bahane ederek öpüşmeye çalışmış niyet ortada. Gerçekten aranızda gönülden bir bağ olsaydı tercihlerine saygı duyar ruhuyla dokunurdu sadece.. Yolunuza bakmanız en hayırlısı. Sırf o istiyor ya da kaybetmemek için istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın

• Wtf bunu beğendi.

Wtf yani bende opusmekle sevgili olmanın aynı derece oldugunu dusunmuyorum . Tabıkı sevgılın olcak bakıcaksın sana uygunmu flört dönemi gecırceksın ama bu dönemde asla opusmek zorundada degılsın .. senden böyle bi talebi varsa el salla gitsin .: aynısından bir milyon tane var :)

Wtf Allahın abazası işte kendini belli etmiş baştan dua et 🤦evdemi kaldın sanki daha gençsin baskıyla olmaz o işler düşüncen saçma değil seni hakeden insanla içinden geldiği zaman yaşarsın birgün zaten ahhh bekar kızlaaaar eş çok önemli seçerken çok dikkat edin zira onunla hayat cennette olur cehennemde

Wtf ilk önce öpüşme olur sonra bakar ki ha bunu kabul etti geçelim başka şeylere gibi düşüne bilir bu kendiliğin den olan bir şey sen istemiyorsan konu kapanmışdır zaten baskı yapıyorsa irelisini düşünemiyorum canım benim

Öpüşmek istediği için ayrılmak istiyor yazmışsın,1.Si sevgili olman,el ele tutuşman senin sesini duyması hepsi yasak dinde.2.önceki postlarında erkeklerin senin boynunu öpmesi,okşaması çok hoşuma gidiyor diye yazmışsın.Bu ne Yaman çelişki!

• Wtf bunu yanıtladı.
            • Wtf bunu beğendi.

Wtf bunun için ayrılacaksa hiç durmasın o ayrılmadan sen ondan ayrıl seven insan her türlü kabul etmek zorunda

• Wtf bunu beğendi.

Let_mekill_U oyle bişey yazmamışım yazmışsamda ironi ne zamandır buranı kullanmıyordum

1dost yaa ne guzel yazmışsın canım benim çok haklısın❤️Teşekkür ederim

Herkes o kadar haklı ki teşekkür ederim❤️