• +18
  • Sevgilimin basqısı

Kızlar opuşme zina deyilmi? Her sevgili opuşmelimi anlamıyorum sevgilim ilgi görmediği için ayrılmak istedi. Yani geleceği bilmiyoruz ki nışanlanınca opuşuruz dedim sizce cokmu saçma ?

Wtf anladığım kadarıyla daha yaşın küçük. Bence uzak dur o insandan. İlk öpüşmeyle başlar nerelere gider olay. Bu yüzden ayrılacaksa sevmiyordur zaten. Bırak gitsin

Wtf eğer öpüşmüyorsun diye senden ayrılacaksa bırak ayrılsın. İlgi sevgi sadece öpüşerek mi gösteriliyor tamam insan sevdiğini öpmek ister o ayrı ama sırf bunun için ayrılıyorsa sevmiyordur zaten

Wtf içine sinmeyen hiçbirsey yapmak zorunda değilsin, sırf bu yüzden ayrılacaksa bırak gitsin 🙂

Wtf İlgi görmediği için ayrılmak başka, öpüşmek istemesi BAMBAŞKA 🤙🏽 siz bir oturun ilişkide hangi boyutta olduğunuza karar verin.

Wtf diğer postlarina baktimta biraz interesting birisin sanirim🙂😁

• Wtf bunu yanıtladı.
      • Wtf bunu beğendi.

Wtf iyi yapiyorsun, evet bu tür şeylere dikkat ettiğini hissettim 😄 bu senin için bir sorunsa devam etmek zorunda degilsin hem daha çok gençsin 🙂

• Wtf bunu yanıtladı.
        • Wtf bunu beğendi.

Redkids yani kim olursa olsun opuşmek qarib geliyor ya ayrılırsaq herkese normal geliyor gibi

Diyor ki ilgi görmediğim için ilgi gormuyceksin.

Wtf zina konusunda bu kadar hassassan eğer sevgili olmak da zina zaten. Yani sana uymayan bir ilişkiyse bitirmelisin ki zaten öpüşmediğin için ayrılmak isteyen biriyle sağlıklı bir ilişki yaşayamazsın.

Wtf siktirsin gitsin şerefsizlik yapmasın.Seven adam ona bakmaz kullanmak isteyen insan böyle şeyler yapar.Zinaya gelecek olursak konuşmak başlı başına zina

Wtf öpüşmekle ilgi göstermenin bir alakası yok resmen bunu bahane ederek öpüşmeye çalışmış niyet ortada. Gerçekten aranızda gönülden bir bağ olsaydı tercihlerine saygı duyar ruhuyla dokunurdu sadece.. Yolunuza bakmanız en hayırlısı. Sırf o istiyor ya da kaybetmemek için istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın

• Wtf bunu beğendi.

Wtf yani bende opusmekle sevgili olmanın aynı derece oldugunu dusunmuyorum . Tabıkı sevgılın olcak bakıcaksın sana uygunmu flört dönemi gecırceksın ama bu dönemde asla opusmek zorundada degılsın .. senden böyle bi talebi varsa el salla gitsin .: aynısından bir milyon tane var :)