sorum şu hanımlar🌹 dün reglimin ilk günüydü ama olmamıştım eşimle ilişkiye girmiştik korunmasız ve eşim içime boşaldığını söyledi akşamda regli oldum ve baya sancılı geçiyor şimdi benim hamile olasılığım var mıdır ?
adetliyken hamile kalmak??
tugra_pasa46 her zaman bir ihtimal vardır ama regl olduysan bence hamile değilsindir
tugra_pasa46 regl demek yumurtalar döllenmemis demek yok yani grbeik falan
Lavinia_ teşekkür ederim yorumlarınız için🌹üstüne görme olayı duymuştum ister istemez kalabilir miyim diye düşüncede kalmıştım umarım yoktur🙂
tugra_pasa46 rica ederim ☺️
tugra_pasa46 ben kalmadım adetim yeni bitti 7 gün sürdü inşallah adettir adete benziyordu
tugra_pasa46 belli olmaz canım regilin o gün geldiği için diğer aya kadar beklemelisin içine boşalma durumu söz konusu ise her durumda hamile kalma olasılığı yüksektir
İlişki sabah olmuş regl aynı gün akşam spermler 72 saat rahimde canlı kalabiliyor. Hamile kalma ihtimaliniz düşükte olsa var
Yokdahanelerrr hamile olup ustüne aylarca adet olan kadınlar var bu nasıl oluyor ozman peki
Mavisim20 müneccim boku yemedim bildigim bu kadar 😂😂öyle olanları da tanıyorum
ama nadir olunca 😂inşallah kalmaz
- Düzenlendi
tugra_pasa46 olabilir tabi neden olmasın. Bence bı kaç arkadaş yanlış anlamış sorunuzu. (Regl olduysan bence değilsin gibi)Zaten regli ilişki olan günün akşamında olmuşsunuz yani bı dahaki regl ayında değil. O yüzden bı daha ki regl zamanına belli olur hamile olup olmamanız. Ama ihtimal var.
tugra_pasa46 regl sanıp yerleşme kanaması yaşamıştım… 1ay sonra hamile olduğumu öğrendim