bitterdelisi24 mamacita rol degıstırmıs senle resmen :) genelde kadınlar yapar bunu.. bence kendı haline bırak yaptıgı hıc normal degıl sessiz kalarak anlt .. yırttıgı paraya o kadar muhtac olan ınsan varken , yaptıgı cocukluk .
Manuka10en Vallahi ben burada sinir oldum, para yırtmak nedir ya, birdaha asla eşinize paranın p sini göstermeyin. Ortaklığı da bitirmeyin sakın.
Mirinda mamacita yani o kadar saçma ki. Bir kere beden abiniz eşinize yazsın müsait olamadım diye ne alaka sonuçta sizin hesabınıza gelecek para değil mi? Ve para yırtıp atmak nedir ya çocukluk desem değil bu nasıl bir fevri harekettir? Escobar mısın arkadaşım sen bu ne
mamacita Mirinda parayi eşime atacaktı borçlarımız vardı onları kapatacakti. İyi niyetli davrandım keşke hiç o parayı kocama göndermeseydim.
Ruzgarinannesi mamacita 😳😳😳😳😳😳 eşini dovebilir miyim 🤣 yahu insanlar bir kuruşa muhtaç seninki milyarlar yırtıyor
Canoo mamacita onunla hiç bir ilgisi olmayan bir paranın peşine düşüp birde yırtıp atması çok ayıp. Ben olsam o paranın kuruşunu bundan sonra vermem.
Okyanusunkalbi mamacita hepsini okudum ben sizin yerinizde olsam ortaklığa devam eder asla gelir kapımı kapatmazdım bundan sonra da kendini hala yetiştirememiş ergen tripli kocanıza 1 kurus dahi vermeyin dengesizliğin de bu kadarı insanlar açlıktan yoksulluktan dışarıda donarak ölüyorlar daha az önce sosyal medyada kar yağdığı için idlib sınırında çadırda uyuyup donmasınlar diye anneleri tarafından gece sürekli yürütülen çocukları gördüm yazık günah değil mi Allah veriyor diye saçma sapan bir şeyin öfkesiyle insan nasıl böyle bir gaflete düşebilir ki bunun hiçbir izahı yok benim için