Çocuk olduktan sonra aman uyanıcak düşüncesiyle sevişmeden hemen ilişkiye girip 2 dk da boşalmaya başladı.Sonra ben üşendim sevişmek istemedim ve bi süredir böyle devam etti.Şimdi her ilişkide adam kendine oral yaptırıyor sonra hoop ilişkiye gir 2 dk da boşal böyle şey mi olur ya çocuk uyuyo gene aynı.Çocuktan öncede erken boşalırdı ama en azından sevişirdik uzun uzun o tatmin ederdi en azından.İlişkiden soğuttu ya resmen sürekli sürekli gir çık boşal olur mu niye böyle sizce alıştı mı üşeniyo mu yoksa bencil herifin teki mi
Bi erkek niye sevişmek istemez
Tabiki oyle birsey olmaz yalnizca kendi i düşünüyor. Ben zevk alamyacaksam niye iliskiye girehim ki
babynative sil baştan yap.. oral yapmayı bikere bırak bı süre yapma
babynative sende oral yapmayi birak bak bakalim neden yapmiyorsun dicek mi sana sorarsa sebebini söylersin belki düzeltir kendini
Limonlupopkek sabah gene 2 dk yapalım dedi benim kârım ne bu işten şip şak sürekli dedim hala surat asıp trip yapıyo o böyle yaptıkça ilişkiden nefret ediyorum ya
bitterdelisi24 sil baştan nasıl yapıyım, artık oral yapasım gelmiyo zaten..
Riri anlatmaya çalışıyorum dinleme zahmetinde bile bulunmuyo önceden böyle değildi ne sevgidi ne saygısı kalmamış sanki
babynative aynı bizim de böyle oldu çocuktan sonra çocuktan önce de gerçi beni tatmin etmezdi ama en azından uzun sürerdi şimdi de kendini tatmin ettiriyor hop oldu bitti
Benseno Allah bunlara akıl fikir versin ya
babynative Cok değişik her seferinde farklı şeyler umuyorum ama hep aynı oldu bitti
Benseno aynı ben 🤦🏻♀️
babynative nasil böyle olabiliyorlar bilmiyorum ama keske bizde öLe olabilseydik