Kızlar öncelikle herkese merhaba,yaklaşık 3-4 gündür büyük abdeste çıkamıyorum yani kabız olduğumdan değil büyük abdestim gelmiyor normalde düzenli olarak günde en az 2 kere yapardım.Su içme alışkanlığım pek yok hatta 1 bardak içmediğim günler dahi oluyor,su tüketimini elimden geldiğinde çoğaltmaya başladım.
Aranızda bu durumu yaşayan var mı çok huzursuzum lavman denesem nasıl olur?
Büyük Tuvaletimi Yapamıyorum
sevgiicetiin52 3 4 gün mü.. benım kardeşim bir hafta yapamıyor :) kuru kayısı varya. Ilık suya onu at beklet suyunu iç , kayısıyıda ye. Lavmaya gerek kalmaz
bitterdelisi24 Dün büyük bardağa 6 tane kuru kayısı koydum üzerine kaynar su döküp içtim kayısıları da yedim inşallah etkisi olur,kardeşine de çok geçmiş olsun kuzum ben biraz pimpirikliyim abartıyorum sanırsam🤭🤣
sevgiicetiin52 rahatsız değilsen bekle ben öyle yapıyorum 😂
sevgiicetiin52 kayısı çayı kiraz sapı çayı günde 2 bardak için bak nasıl cikiyorsunuz tualete 😊
sevgiicetiin52 bekunis hap kullanabilirsin onunla çıkarsınız
sevgiicetiin52 kayısı çayı iç o gün çıkarsın bende 3 gündür çıkmıyodum çatlakta var bende Bugün çıktım şükür
Anna_karenina1 evet katılıyorum. Ne zaman tuvalete çıkamasam bir tane bekunis yeter. 6-7 saat içinde etkisini gösterir
Annafreud aynen çok etkili bi ilac
sevgiicetiin52 aç karnına 3 yada 4 tane gün kurusunu 2 bardak su ile tüket ben ancak öyle çıkıyorum
sevgiicetiin52 şifa olsın guzel haberlerini beklıuorum 😅😅 kız benım kardesım neler cekıyo ah ah :)) sen gene iyisin :)
sevgiicetiin52 dupholac ic sabah cikarsin 😆
sevgiicetiin52 3 4 gün olduysa iyice sertlesmistir çok canınız yanar. Zorlamak hemoroide ya da çatlağa sebep olabilir. Lavman yapın bence daha fazla zaman geçmeden.
Bende doğumdan sonra çıkamıyorum tuvalete canım kayısı çayı içiyorum sürekli anca öyle çıkabiliyorum hamile kalmadan önce günde 3 kere fln çıkardım hergün ama doğumdan sonra anlamadığım şekilde olmuyo yanı bazen 3 günde bir bazen 4 günde bir. Kayısı çayı biraz rahatlatıyor beni ama o da bağırsak tembelliği yapıyor yanı o olmadan çıkamıyorsun bi süre sonra. Sabah aç karna 2 tatlı kaşığı Zeytinyağı iç üstüne 1 bardak ılık su iç canım fayda eder. Zeytinyağını gün içinde hep tüketmeye çalışıyorum zor valla
Onebaby ben o şurubu youtube reklaminda gördüm nasıl etkisi
incilikaftan ben ve esim bu sekilde cikamadigimizda iciyoruz. Hamileykende kullandim. Bebegim kabiz oldugunda da doktor bu surubu verdi. Heryas kullanabiliyor. Gece bi kapak iciyorum. Yogun sekerli bi tadi var. Sabah lavaboya cikiyorum rahat cikartiyor tavsiye ederim muhakkak evde bulunmasi gerekn birsey bazen suyu az tüketiyoruz posali lifli beslenemiyiruz. Ihtuyac duyulabiliyor.