• Muhabbet
  • Tavrınız ne olurdu neler söylerdiniz eşinize?

Olivetti napcan 2. yi ya. İnsan bir kez soğudumu bir daha kolay kolay o kulvarda yürümez ,bana göre 😒 hem evlilikten daha güzel şeyler yok mu sence😂

Zeynoke sorun baştan asagı karsı tarafta ..istersen dunyanın en pis ınsanı ol ınsan karısını yüceltmeli, kötülememeli..
    Biyerde okumuştum ..
    Adamın biri dısarı çıkarken anahtarlarını unutmus..
    Geri dönmus almak için bakmıs heryer toz. Anahtarın oldugu yer cam pencere..
    anahtarı almadan çıkmış gitmiş, eşine anahtarları bulamadım sen getırır misin demiş.. kadın içeri gırdınde bir bakmıs anahtarın olduğu yerde seni sevıyorum yazılı .. kaıdn anlamıs ki orası tozlu silinmesi gerek.. yani peygamber efendimiz bile bir kere aşagılamamıs karısını cocuklarını ..
    Masallah bu erkeklere ne oluyorsa .. cok ayıp yaptıgı .

Nietzsche ben hatalara doymam bilirsin … istemsiz aynı boku yerim duramam ki belasız 😂 ayrıca bir söz vardır

Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz. …

Olivetti şey de var ama aynı olayı deneyip, farklı sonuç beklemek aptallıktır😂 evlilik gereksiz bir müessese bence

Zeynoke sende de o zaman ben de aileme senin vücudundaki kılları söylim ter kokunu söylim de

Zeynoke ağzına sicar onun da pisliğini döker yoluma bakardım terbiyesiz bisey bu ya insan evinin özelini eşinin temizligini pisligini mi soylermis ya

Zeynoke onu pişman ederdim gider 50 bin tl estetik hergun kuafor hergun alisveris bakim mi istiyor fazlasiyla verirdim ajshdahshdhshsh o lafi ona yedirirdim1🙂

Zeynoke kılırdım sonuçta üzülürdüm ve bunu söylerdim yüzüne eşimin

Zeynoke kendi soyleyemedigimi annesi mi soyleyecekmis. Gelio senle konusmak varken arkadan konusmak cok dusencesiz bir davranis

Zeynoke tavrı bilmem ama sen bunu kendine nasıl yedirceksin merak ediyorum ne yaptıgını yazarsan sevinirim

Zeynoke Eşim olmazdı artık. Yani böyle benim dedikodumu yapan düsmanım olur eşim değil ve erkege hiç yakışmıyor böyle dedikodu yaaa. Kadina bile yakışmazken. Allah evlerden ırak etsin. ne beyin yoksunu insan bu

Zeynoke direk kapıyı gösterirdim hade git kendine daha temiz titiz birini bul beni beğenmeyip dedikodumu yapıyorsan derdim