Ayan777 cann pis fikilesme
Men hamile qalmaqcun basima oyunlar geldi iflic oldum bi muddet yataqdan qalxa bilmirdim 1ay zulm çekdim sora dedim hecne elemiecem ne mualice ne bisey hacan oldu olarda kecen il dekabrda ele pis xəsdələndim bu ilde fevralda hamilə qaldim

Rasev cann cox sukur sag salamat kutardin aldin gucagina sukur baci😘 InsaAllah mende ikincini alaram gucagima🙏🙏

Rasev chox sagolunn 😍xosh gorduk)bu arada ana oldugunuzu da oyrendim yazilardan tebrik edirem 😍🎉uzagdan bir sag elinizi chekin bashimiza 😅😂

Arzuekb çox saağolun sağ əlim basiniza Allah hamiya nəsib etsin analiq hissini😍😍😘❤️

Baxiram hami deyir 18,19?20 yaw evliyem nie bu Qede tez axi ay qizlar heyatiniza uwaqliginiza cavanlignza nie heder edirsiz karyera ve s niee qurmursuz ne telesikdi

Ulker_56 evliliyin karyeraya əngəl olduğunu kim deyir? Oxuyuram və tibb bacisiyam

Ulker_56 evlilikle karyerani bir yerde ede bilmeyenlerin problemidi bu

18 gün sonra

Rasev salam necesen??coxdandi gire bilmirem vaxtim yoxidi((gizin oldu???🤗🤗🤗

Gumru salam can şükür yaxsiyam sən necesen😍ooouuuu hacandii)) 45günlük olmuşuq uje) kesrka oldum mecbur🙊

Rasev aaaaa ne yaxwi boyuk giz olsun anali atali boyusun inwALLAH ❤️❤️❤️❤️

Rasev wukur yaxwidilar sokurler🤣🤣🤣wpda danwa bilseydiy yaxwi olardi