Leyla Mutlu Anne • Hamilelik Takibi
App Store: 4.5
(1,104)

Şükür Allaha tapdım.Səy qızı səy türkcə yazılıbmış🤦🏻‍♀️😀😀

Ecemapp store da türkcə yazılır,yüklüyürsən ingiliscə yazılır telə

Rasev hardasan sen kizim seni tamadim yeni konu acdim bari ora gel adim zehra goymuwam tap meni 🤗

Rasev azz sevane😂😂😂 bachi burdada varsan ne yaxshi😁😁nechesen

Rasev salam)) 2 ildir ki evliyem )) 37 hefdelik hamileyem )) masallidanam )) bakida yashayiram ))

Ulya hə baci burdayam necesen haralardasan hacandi

• Ulya bunu yanıtladı.

Rasev salam gozhelim menim,yaxshiyam shukur,hechne bash garishigdi mama gilde galirdim neche vaxti tezelikche evime gelmishem yer yigish olmushamki ozume gelim ks ma da az galivb 9 gedirem mamash olmaya😍 sen nechesen neynirsen haralardasan

Ulya oyyy 1həfdə qalib bal oğlun gelir😍😍😍Sağsalamat al qucuna baci❤️Mende şükür agrilarim basliyib birtəhər oluram day🙊hekim dedi usaq canaqdadi qorxuram🙊

• Ulya bunu yanıtladı.
            • Ulya bunu beğendi.

Rasev caan chox sagol gozhelim,amin inshAllah,sende ushagini aax salamat gucagina alarsan inshAllah, vaay nie bele tez ???

Ulya inşəAllah tatlim😍26+2 həfdədə getdim ele dedi indi 30+1 em bugun qasiqlarm deset agridir yeriye bilmirdim usaq hərəkətki eledi qacirdim ayaqyoluna deyəsən firlanib indiden🙊

Ulya hekimimde tersliyden mezuNiyetdedi qalmisam bele bide 36həfdəyə gəlm onan soram qorxusu yoxdu😅hayasizim tez gelmese yaxsidi

Rasev cann gec geler tez geler esas gelsin sagsalamat olsun yeter duwunme hec esas saglamligidi ozunu sixma icini rahat tut vaxdinda gelsin deye dua etme sag salamat gelsinde gerisi bow

diana hec vaxdini gozlemiremki vaxdi noyabrdadi men sadece dua ona ediremki 36hefdeye sağsalamat gelsin ciyerleri acilsin kuveze girib elemesin onan qorxuram