Tombiks Nietzsche yok kasten yapmyom dun geceden berdur ekran artuk calusmuyor zorla yaptum tamure verecem
deleted13 Tombiks Baban laz değil yanlış bilgilendirme olmasın😂,Trabzonlular laz değil ,lazlar Rize’nin Artvine yakın ilçelerinde başlar öyle gider,sen de oflu damarı tutmamış ateş parçası gibi olman gerekirdi😂😂😂
Tombiks Nietzsche kayduldugumda kullanmusum harf bak vallah catlamus 😰 zaten nasul yapturucam onun dusunuyom
sudemsu Tombiks fal bakmayı bilen olmaz sallayıp da tutturanlr olur o an temiz kalbiyle içinden geçeni söyler o da bir bakarsın olur ve sonra da oldu mu fal doğru 😀 bende küçükken iyi sallardım arkadaşlarım hep bana baktırırlardı lise ve ünv zamanımda şimdi de karşılıklı olarak bakabiliriz ama birbirlerimizin profiline girmeyelim ki yorumları ona yönelik yapmayalım gerçi ben fotoğraf yüklemesini bilmiyorum ki nasıl yükleyeceğim ki
Tombiks Abla sevdugum buru var😔 30 kulo fazlam var duye dalga gexuyor bazen😔😔😔😔 cok uzuluyorum ne yapmam gerekuyor😭 cok sevuyorum 😔 annemun telundan gureyum anlatmak ustuyorum😔
sudemsu Tombiks ben senin yerinde olsam kimseyle dalga geçtirmem kendimi benim kardeşim 50 kilo verdi sende verebilirsin 30 kilo nedir aylar o kadar hızlı geçiyor ki 6 ay koy kendine spor ve diyetle destekle o kadar hızlı verirsin ki yeterki inancın olsun verdikten sonra da geç karşısına sen onla dalga geç ve bir daha onun yüzüne bak senim sevdiğin insan seni her halinle beğenen biri olsun ilerle hamileliğinde kilo alacaksın illa ki bunları düşünerek hayat geçmez öyle birini sev ki sevgi hakettiği yeri bulsun seni sen olduğun için değerlerin için sevsin kilodan rahatsız oluyor olabilir ama Dalga geçerek söylemesi hiç hoş değil