Aklımda da kalbimde de bitirdim onu bu gece taşan bardağı paramparça etti içim acıyor kalbim acıyor
Boşanma ..
- Düzenlendi
Nur19 özel değilse sebebi nedir? Eğer eminsen Allah yardımcın olsun, mutsuz bir evliliktense mutlu bir yanlızlık daha iyidir 🙂
Nur19 ferahlayacaksan anlatabilirsin ama seni üzecekse kalsın. Sen gücüne inanırsan önünde kimse duramaz. Çocuğun varsa ona yönel. Eğer affedilir bir şey değilse asla affetme, kararlı ol. Her şey çok güzel olacaktır eminim 🌸
Nur19 hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Sebep her ne olursa olsun emin ol ve kendine İnan bundan sonra çocukların ile daha mutlu olacaksınız evet kırıldığın tükendiğin noktalar olabilir lakin asla pes etme ve en önemlisi çevreden gelecek boş ve gereksiz eleştiriler karşısında sessiz kalma herkese haddini bildir.. birde uzman desteği terapi alman senin için daha sağlıklı olabilir 🙏🏻
Kuzulkurt önceleri yani evlendigimizden buyana hep evlilik canlı sohbet sitelerini gezmiş hep açık açık videolar izlemiş sürekli dışarıda millete bakıyordu hatta buna benim annem bile şahit olmuştu sonra arabada küpe buldum ve o zaman yeni doğum yapmıştım asla affedemedim tabiki her erkek gibi oda inkar etti kabul etmedi sonra çocuğumun hatrina ve ailemden goremedigim destek icin sustum ve işte en büyük hatayı orada yaptım sonra hepsi bitti bu seferde siddetleri başladı yerlerde sürükledi tekmeler attı sonra kaybının düğününde beni odaya kitledi ve tekme tojat girişti sonra boşanmaya karar verdim önce ailesine söyledim sizin oğlunuz bana bunu yapıyor diye onlarda sadece biz karı koca arasına giremeyiz dedi kapattı konuyu hemen peşine kendi ailemi aradım boşanmak istedigimi söyledim ama daha sebebini söylemeden babam beni öldürmekle tehdit etti baktım arkamda tekbir Allah’ın kulu yok sonra siddetide bıraktı ama şimdi artık psikolojik şiddet uyguluyo sürekli dediklerini söylediklerini inkar ediyor yaptıklarını kabul etmiyor ben sinirlenince bana sinir hastasymisim gibi muamele ediyor her özel günümü mahveder sürekli beni kısıtlar istediğim birşeyi özgürce giyemem o beni ağlatır ama hiç umru olmadan dönüp gotunu yatar sonra ben çok şanslıyım göz yaşların benim için akıyor diyor artık aklımı kaybetmek üzereyim
Nur19 inşallah seni anlarlar , devlet kurumlarından yardım isteyebilirsin, sakın bu yapılanları affederek kendine daha fazla psikolojik olarak zarar verme 🙏🏻
Nur19 ah keşke yanında olabilseydik 🥺 dilerimki Allah bu günden sonra karşına hep iyi insanlar çıkarsın hiç zorda kalmayasın 🙏🏻
Bir telefon kadar yakinindayiz bunca tanımadığın insan derdine ortak sırrına sırdaş artık bak. Ve bende kesinlikle karamsarlığa düşüp vazgecmemelisin taraftarıyım vee kimse destek değil dedin devlete kesinlikle kadın sığınmaya git anlat yonledirir onlar seni en azından hayatını düzene sokana kadar çocuklarına sana çatı olur Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun hayırlısı neyse o olsun hakkinda