Aklımda da kalbimde de bitirdim onu bu gece taşan bardağı paramparça etti içim acıyor kalbim acıyor

Nur19 hayırlısı olsun kuzum iki insansın iyi olmak varken neden kötü olunuyor niye bu anlaşmazlıklar gerçekten kafam almıyor senin hakkında rabbim en güzel kaderi yazsın inşallah bundan sonraki hayatının güzel olması için çabala

Kuzulkurt çok canım acıyor bu böyle olmamalıydi özel değil ama konuşacak kadar onemsiyemiyorum bile 🥺

Escobar karşımda hep bir duvar var gibi konuşuyorsun ama nereye gittiği belli değil arkamda aile desem oda bol gibi yine boşanma mevzusu oldu babam öldürmekle tehdit etti ama böyle artık yaşayamıyorum yapamıyorum iki çocuğum var çok çaresizim

Nur19 ferahlayacaksan anlatabilirsin ama seni üzecekse kalsın. Sen gücüne inanırsan önünde kimse duramaz. Çocuğun varsa ona yönel. Eğer affedilir bir şey değilse asla affetme, kararlı ol. Her şey çok güzel olacaktır eminim 🌸

Nur19 hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 Sebep her ne olursa olsun emin ol ve kendine İnan bundan sonra çocukların ile daha mutlu olacaksınız evet kırıldığın tükendiğin noktalar olabilir lakin asla pes etme ve en önemlisi çevreden gelecek boş ve gereksiz eleştiriler karşısında sessiz kalma herkese haddini bildir.. birde uzman desteği terapi alman senin için daha sağlıklı olabilir 🙏🏻

Kuzulkurt önceleri yani evlendigimizden buyana hep evlilik canlı sohbet sitelerini gezmiş hep açık açık videolar izlemiş sürekli dışarıda millete bakıyordu hatta buna benim annem bile şahit olmuştu sonra arabada küpe buldum ve o zaman yeni doğum yapmıştım asla affedemedim tabiki her erkek gibi oda inkar etti kabul etmedi sonra çocuğumun hatrina ve ailemden goremedigim destek icin sustum ve işte en büyük hatayı orada yaptım sonra hepsi bitti bu seferde siddetleri başladı yerlerde sürükledi tekmeler attı sonra kaybının düğününde beni odaya kitledi ve tekme tojat girişti sonra boşanmaya karar verdim önce ailesine söyledim sizin oğlunuz bana bunu yapıyor diye onlarda sadece biz karı koca arasına giremeyiz dedi kapattı konuyu hemen peşine kendi ailemi aradım boşanmak istedigimi söyledim ama daha sebebini söylemeden babam beni öldürmekle tehdit etti baktım arkamda tekbir Allah’ın kulu yok sonra siddetide bıraktı ama şimdi artık psikolojik şiddet uyguluyo sürekli dediklerini söylediklerini inkar ediyor yaptıklarını kabul etmiyor ben sinirlenince bana sinir hastasymisim gibi muamele ediyor her özel günümü mahveder sürekli beni kısıtlar istediğim birşeyi özgürce giyemem o beni ağlatır ama hiç umru olmadan dönüp gotunu yatar sonra ben çok şanslıyım göz yaşların benim için akıyor diyor artık aklımı kaybetmek üzereyim

Nur19 boşanmakta geç bile kalmışsınız, o gücü kendinizde demekki yeni buldunuz olsun zararın neresinden dönseniz kardır. Lütfen istikrarlı olun ve boşanın.. kurtulacaksınız inşallah 🙏🏼

Akrep duanizda banada yer verin lütfen kendimi çok çaresiz hissediyorum

Nur19 inşallah seni anlarlar , devlet kurumlarından yardım isteyebilirsin, sakın bu yapılanları affederek kendine daha fazla psikolojik olarak zarar verme 🙏🏻

Nur19 veririm tabiki 😞 sarılasım geldi, keşke her kadın mutlu huzurlu psikolojik/fiziksel şiddete uğramadan ömrünü geçirebilse .. 🙏🏼🥺

deleted77 şuan birine sarılıp haykira haykira bağıra bağıra ağlamayı o kadar çok istiyorum ki sanki ağlarsam için rahat edecek ben onu çok sevdim çok

Akrep benimde şuan tek ihtiyacım birine sarılıp haykira haykira bağıra bağıra ağlamak

Nur19
                            Allahım yolunu acık etsin insallah yardımcın olsun.. Kendine yaptığın en büyük saygısızlık sana saygisi sevgisi kalmamış birini hayatında tutmandır. Verdiğin kararda Allah yar ve yardımcın olsun insallah çok mutlu olursun

Nur19 zor olsada üzme kendini. Bir yol kapanır, daha iyileri açılsın diye.. ömrünün geri kalanı mutlulukla huzurla geçsin. Kendine şans ver her şey daha güzel olacak inşallah hep böyle söyle 🍀

Nur19 ah keşke yanında olabilseydik 🥺 dilerimki Allah bu günden sonra karşına hep iyi insanlar çıkarsın hiç zorda kalmayasın 🙏🏻

Bir telefon kadar yakinindayiz bunca tanımadığın insan derdine ortak sırrına sırdaş artık bak. Ve bende kesinlikle karamsarlığa düşüp vazgecmemelisin taraftarıyım vee kimse destek değil dedin devlete kesinlikle kadın sığınmaya git anlat yonledirir onlar seni en azından hayatını düzene sokana kadar çocuklarına sana çatı olur Allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun hayırlısı neyse o olsun hakkinda

Nur19 hakkında hayırlısı olsun kı bencede hayırlısı bu çünkü sanırım eşının psıkolojık sorunları var .. güçlü dur , kendını üzme Allah var kımse yoksa da hıç sıkıntı etme . Herşey gönlünce olsun Allah yardımcın olsun canım 🙏