sudemsu inşallah ikimizdede vardır gebelik olursa haber et 😃
Gebelik planlayanlar hadi toplaşıp ağlayalım 🥴
sudemsu benim eşimde sperm sorunu vardı tedavi oldu bitti doktor her an alabilirsiniz haberi dedi artık olmazsa bn tkrar gidicem tahlil yaptırdım hormonlarım bişi çıkmadı yumurtalıklarım iyi en son artık rahim filmi çektirim olmazsa inşallah olurda o ağrıları çekmem
masumperi benimde bir kürtajım var 4 veya 5 hatırlamıyorum deneme de tutturmuştuk ama bebek gelişmek istemedi ve kalp atımı olmadı ondan dolayı da kürtaj oldum üstünden de 3-4 ay geçti bu sürede de hiç korunmadım açıkçası rahim kendini hazır hissetmedi ki olmadı diyorum bakalım bu ay hazırlar mı çok yakında anlayacağız da zaman bize hiç akmıyor gibi değil mi 😊
Öyle vala bklemedeyiz 😃🤲
sudemsu evde testim kalmadı hepsini bitrdim test alıp son 2 gün kala yapmayı düşünüyorum varsa ozmn çıkar herlde ovülasyon testi denedim bugün blki pik gösterir bazıları ordan anlaşılıyo gebelik ama göstermedi
sudemsu hadi inşallah merak ettim
Emineyilmaz Kullandım ama strese sokuyor beni. Zaten düzenli yumurtlama oluyor. Akıntıdan falan anlıyorum yumurtladığımı. Olacak inşallah ama zorlayacak gibi biraz.
Deleted3441 Yumurtalıkta problem yoksa almazlar. Acelen yoksa o zaman normal canım. Benim yaşım 31 o yüzden acele ediyorum.
Marbled bana patlamış dedi doktor ama yumurtalık mı patlamış tüp mü ya anlamadım o an ameliyat şeyiylede soramadım da yumurtalık tüpe bağlı değil mi zaten o alınınca oda alınıyo sanıyorum bende birde yumurtalık duruyorsa ordaki yumurtalar çatlamıyor değil mi bende erken menapoz olmaktan korkuyorum adetim azaldı çünkü ameliyattan beri üç güne düştü oda yoğun olmuyor pek
- Düzenlendi
Deleted3441 Tüp patlıyor. Yumurtalık zarar görmediyse almaz. Yumurtalığı alsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Bir kontrole git o zaman ultrasonda anlar doktor. Tüpün alınsa da yumurtalık varsa çatlar ve gelişir. Benim patlamadı ama ilk dış gebelik tüpte yara bırakınca ikinci kez dış gebelik oldu. O yüzden tekrar dış gebelik olmasın diye alındı.
Benim de ameliyat sonrası adetim azaldı. Bana küretaj da yapılmıştı. O yüzden rahimde yapışıklık olabilir, belki ondan azalmıştır diye rahim filmi çekildim. Zaten diğer tüpe tekrar bakılacaktı. Filmde hiçbir sorun çıkmadı. Hormonlarda da sorun yok. Ameliyat kaynaklı sanırım.
Sen de bir kontrole git bence.
Marbled saol gideyim bende geçen devlete gittim doktor pek ilgilenmedi bişey soruyorum cevap vermiyo özelde olmuştum ameliyatı yine aynısına gideyim bari devlette iş yok 🤦🏻♀️
Deleted3441 Maalesef devlet öyle. Bana devlette tekrar dış gebelik olur, tüp bebek yaptır başka çaren yok diye öyle bir korku verdiler ki kendime gelemedim kaç ay. Özelde tüp bebek uzmanına gittim. O da tüp bebek yapsak da dış gebelik olacaksa yine olur ama illa dış gebelik yaşayacaksın diye düşünme dedi. Tüp bebeğe de ihtiyacın yok, kendiliğinden hamile kalırsın yine dedi. Rahim filmimi falan da aynı doktor çekti. İçimi rahatlattı, sağ olsun.
Marbled rahim filmi çok ağrılı bişimi