Marbled saol gideyim bende geçen devlete gittim doktor pek ilgilenmedi bişey soruyorum cevap vermiyo özelde olmuştum ameliyatı yine aynısına gideyim bari devlette iş yok 🤦🏻♀️
Gebelik planlayanlar hadi toplaşıp ağlayalım 🥴
Deleted3441 Maalesef devlet öyle. Bana devlette tekrar dış gebelik olur, tüp bebek yaptır başka çaren yok diye öyle bir korku verdiler ki kendime gelemedim kaç ay. Özelde tüp bebek uzmanına gittim. O da tüp bebek yapsak da dış gebelik olacaksa yine olur ama illa dış gebelik yaşayacaksın diye düşünme dedi. Tüp bebeğe de ihtiyacın yok, kendiliğinden hamile kalırsın yine dedi. Rahim filmimi falan da aynı doktor çekti. İçimi rahatlattı, sağ olsun.
Marbled rahim filmi çok ağrılı bişimi
masumperi Ben anestezili çektirdim çünkü rahim yapımdan dolayı normal muayenede bile zorlanıyorum. Bir de yeni ameliyat olmuştum. Kendime eziyet etmek istemedim.
Ağrı konusu hem psikolojik yapınıza hem de rahim ve tüp durumunuza bağlı değişiyor zaten. Muayenede zorlanıyorsanız filmin ağrılı olma ihtimali yüksek. Bir de tüpler kapalıysa açmak için zorluyorlarmış.
Marbled tek doktorla kalmamak lazım demekki
Bende yaklaşık 2 senelik evliyim, hiç bir şekilde gebelik yaşamadım. Çok istiyorum polikistik over hastasıyım, eşimde sperm 7 milyondu ama ileri hareketliliği çok iyiydi en son ki tahlilinde ilaç kullandı keçi boynuzu özü tüketti bir daha gidemedik tahlil vermeye işlerimiz çıktı her defasında inşallah bu hafta içi gidicez. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor çok kimse yaşamadan anlamaz bu durumu 🥺🥺