Kızlar teyzem çocuk bakıcılığı yapıyor. 2 tane çocuk birisi 5 birisi 3 yaşında sabah 8 den 4 e kadar bakıyor onların evinde. Haftada 4 gün. Teyzeme 500 TL maaş vermişler. ilk başta da konuşmamışlar maaşı. Teyzemde ayrılmak istiyor işten çünkü çok az gerçekten. Gittiği ailenin durumuda iyi. Teyzem konuşacak maaş konusu yükseltmeleri için bana sordu ne kadar olmalı diye (((çünkü en son 2 sene önce bakıyordu yine 2 tane çocuğa bin TL ye tam 5 gün)) bende bilemedim sizce ne kadar olmalı maaş 🤷
Çocuk Bakıcısı Ücreti Ne Kadar Olmalı 🤷
En az 2000 alması lazım.
kelebek_ruyasi ben hiç bilmiyorum bunu ama kendi çocuğuma bakıyorum gün içinde zor bir bebek yemesiydi içmesiydi uğraşması baya güç olabilir. Sizin durumunuzda 2 den aşağı almaması gerekiyor 2 bile en az sınır yani bana göre .
Artiksusun inşallah verirler buna bile şükreder teyzem 😊
Akrep aynen öyle gerçekten çokta zorlanıyor çünkü çocuklar sürekli oyun istiyor çok hareketliler 😂
kelebek_ruyasi Allah yardımcısı olsun 🥰
kelebek_ruyasi 4 5 ay önce 1500e bi abla bakıyordu. Şu an en az 2000
Akrep sağolun 🥰
Nur-12345 bencede herkes en az 2 bin diyor keşke kendileri düşünüp verselerdi baştan ne düşünüp verdiler acaba 500 TL 🤣
Nerede yaşıyor ?Burada 4000een aşağı gelen yok ç.Ve tek çocuk.istanbul.İnsanın vicdanı sızlar birde 500tl verilir mi 😞
Let_mekill_U Kayseri canım ihtiyacı olmasa 50 yaşından sonra bu eziyeti çekmez gitmez 500 TL çok az kendileri düşünememiş 🙁
kelebek_ruyasi nerede yaşıyor teyzeniz ?
kelebek_ruyasi kayseriymiş pardon aynı şehirdeysek çok daha fazla teklif edecektim çok ihtiyacım var. Ama 500 ne ya bana gelen abla bir günlüğüne 350 alıyor çok üzüldüm kadının emeğine
Asgari ücretin yarisindan biraz fazla olmalı 2500 diye düşünüyorum. Insanları şu zamanda nasıl da kullanıyorlar, yazıktır ayıptır yaa…
Ebru674 yaa keşke aynı şehir olsaydı teyzemde yazık diyorki bin tl verseler günlüğüm 62 TL oluyor o bile iyi diyor 😟
Bi-dal-alirim gerçekten öyle düşünemiyorlar mı bilerek mi yapıyorlar anlamadım 🤷 bilmeyeni kullanıyorlar işte bir ihtiyacı var diyorlar
- Düzenlendi
kelebek_ruyasi şaka gibi bir mevla. Ben bekarken bundan bi 4-5 yıl önce 3 yaşında kız çocuğuna bakıyordum sabah 07:30 dan öğlen 12:00 13:00 e kadar. Bana 500₺ veriyolardı kii o dönem ben bu tutarı az buluyordum. Çocuk bakmak çok zor ki teyzeniz ikisine birden bakıyor . Çok yazık. Asgari ücretten azını almamalı. Teyzenizle resmen dalga geçmişler. Bedavaya bakmış 🙁 Bir de sigorta yapmıyorlar 🤦🏻♀️
kelebek_ruyasi açıkçası üzüldüm yA çok az bir miktar en az 2000 olmalı iki çocuk söz konusu keske 500 TL verirken teyzeniz dişe getirseymiş bu miktar az diye
@"kelebek_ruyisi canım minimum 2 bin olmadı gerek hem iki çocuğa bakacak hemde evlerine gidecek 500 çok az değil o paraya o eve gitmeye değmeyecek bir rakam ablamın iki çocuğu var ve öğlen okullarında. Geldiğinde sadece yemeklerini hazırlamak için komşusu yukarı çıkıyor bir buçuk saat için 800 TL alıyor haftada beş gün aynı şekilde abim yeğenimi kadının evine bırakıyor 1250 TL alıyor bence konuşsun yok derler ise bıraksın direk
kelebek_ruyasi Bir değil iki çocuk birde,, kadın birşey dememiş diye 500 veriyolar ayıp ya.. kendisi 500 tl ye bakarmıydı acaba iki çocuğa biraz empati yapsaydı zaten o parayı vermezdi. Teyzene söyle direk maaşı konuşsun bana kalıyorki 2bini kabul etmeyecekler. Ozaman direk işi bıraksın. 2 bine baktıranıda bulur hiç merak etmesin..