Nerede yaşıyor ?Burada 4000een aşağı gelen yok ç.Ve tek çocuk.istanbul.İnsanın vicdanı sızlar birde 500tl verilir mi 😞
Çocuk Bakıcısı Ücreti Ne Kadar Olmalı 🤷
Let_mekill_U Kayseri canım ihtiyacı olmasa 50 yaşından sonra bu eziyeti çekmez gitmez 500 TL çok az kendileri düşünememiş 🙁
kelebek_ruyasi nerede yaşıyor teyzeniz ?
kelebek_ruyasi kayseriymiş pardon aynı şehirdeysek çok daha fazla teklif edecektim çok ihtiyacım var. Ama 500 ne ya bana gelen abla bir günlüğüne 350 alıyor çok üzüldüm kadının emeğine
Asgari ücretin yarisindan biraz fazla olmalı 2500 diye düşünüyorum. Insanları şu zamanda nasıl da kullanıyorlar, yazıktır ayıptır yaa…
Ebru674 yaa keşke aynı şehir olsaydı teyzemde yazık diyorki bin tl verseler günlüğüm 62 TL oluyor o bile iyi diyor 😟
Bi-dal-alirim gerçekten öyle düşünemiyorlar mı bilerek mi yapıyorlar anlamadım 🤷 bilmeyeni kullanıyorlar işte bir ihtiyacı var diyorlar
- Düzenlendi
kelebek_ruyasi şaka gibi bir mevla. Ben bekarken bundan bi 4-5 yıl önce 3 yaşında kız çocuğuna bakıyordum sabah 07:30 dan öğlen 12:00 13:00 e kadar. Bana 500₺ veriyolardı kii o dönem ben bu tutarı az buluyordum. Çocuk bakmak çok zor ki teyzeniz ikisine birden bakıyor . Çok yazık. Asgari ücretten azını almamalı. Teyzenizle resmen dalga geçmişler. Bedavaya bakmış 🙁 Bir de sigorta yapmıyorlar 🤦🏻♀️
kelebek_ruyasi açıkçası üzüldüm yA çok az bir miktar en az 2000 olmalı iki çocuk söz konusu keske 500 TL verirken teyzeniz dişe getirseymiş bu miktar az diye
@"kelebek_ruyisi canım minimum 2 bin olmadı gerek hem iki çocuğa bakacak hemde evlerine gidecek 500 çok az değil o paraya o eve gitmeye değmeyecek bir rakam ablamın iki çocuğu var ve öğlen okullarında. Geldiğinde sadece yemeklerini hazırlamak için komşusu yukarı çıkıyor bir buçuk saat için 800 TL alıyor haftada beş gün aynı şekilde abim yeğenimi kadının evine bırakıyor 1250 TL alıyor bence konuşsun yok derler ise bıraksın direk
kelebek_ruyasi Bir değil iki çocuk birde,, kadın birşey dememiş diye 500 veriyolar ayıp ya.. kendisi 500 tl ye bakarmıydı acaba iki çocuğa biraz empati yapsaydı zaten o parayı vermezdi. Teyzene söyle direk maaşı konuşsun bana kalıyorki 2bini kabul etmeyecekler. Ozaman direk işi bıraksın. 2 bine baktıranıda bulur hiç merak etmesin..
kelebek_ruyasi çok az ayrıca sigorta yapmaları lazım teyzeniz emekli ise sigorta parasını da katıp vermeleri lazım birde ek olarak eğer gidiyorsa yol ücreti de lazım ve haftanın 4 tam günü 2 çocuk için 2000 bile az en az 3500 4000 civarinda olmalı kesinlikle kabul etmesin kolay mı cocuk bakmak günlük temizlik bile 270 300 civarı yapılıyor hadi aylık olarak tutulmuş olsa bile bunun biraz altında olsun bazı insanlar gerçekten çok merhametsiz
Tanıdığım biri var bebeğine sanah 8 den öğlen 3 e kadar bakıyor 1.000 lira haftaiçi bakıyor sadece
kelebek_ruyasi alsınlar o 500 tl bi tarafına ……kız yağ olmuş 150 lira ne 500ü vicdansızlık yapmışlar iki çocuk bide 2 ile 3 bin arasında oda makul birakam söyledim yoksa daha fazla
2 çocuk ve 500 TL şaka gibi gerçekten teyzeniz bence maaşı konuşsun ve yükseltmezlerse işi bıraksın başkasını bulur daha düzgün bi fiyata benim kuzenim oğlunu 3 sene önce bi ablanın yanına götürüyordu 1500 TL ödüyordu ki burda teyzeniz onların evine gidiyormuş minimum 2000 TL olmalı o bile az
Deleted16 teyzemin kaderi midir nedir anlamadım bu 2 yıl öncede bin TL yi zor veriyorlardı 2 çocuğa tam gün şimdi de bunlar saf gariban görünce kullanmak istiyorlar galiba 😟🤷
Peki bende dedim de keşke alırken söyleseydin diye 500 TL önden kalanını sonra verecekler sanmış 😂
Crazymommm gerçekten iyi ücret veriyormuş ablanız 1 buçuk saat için 😊 bende söyledim ne gerek 500 TL için bu soğukta karda gidip gelmeye vermezlerse bıraksın eminim başka bakan bulamayıp yine teyzemi ararlar zaten 😂
Birmelekannesii Bende öyle düşünüyorum gerçekten 2 bin TL deyince %100 kabul etmeyecekler görgüsüz insanlar baştan vermeleri gerekiyordu 🤷
Okyanusunkalbi emekli değil hep böyle işlerde çalıştı yıllarca temizlik bakıcılık yemek yapmak kimse sigorta bile yapmadı 🤷 gerçekten çok merhametsizler yada görgüsüz insanlar düşünmeleri gerekiyor emeğinin karşılığını