kelebek_ruyasi çok az ayrıca sigorta yapmaları lazım teyzeniz emekli ise sigorta parasını da katıp vermeleri lazım birde ek olarak eğer gidiyorsa yol ücreti de lazım ve haftanın 4 tam günü 2 çocuk için 2000 bile az en az 3500 4000 civarinda olmalı kesinlikle kabul etmesin kolay mı cocuk bakmak günlük temizlik bile 270 300 civarı yapılıyor hadi aylık olarak tutulmuş olsa bile bunun biraz altında olsun bazı insanlar gerçekten çok merhametsiz
Çocuk Bakıcısı Ücreti Ne Kadar Olmalı 🤷
Tanıdığım biri var bebeğine sanah 8 den öğlen 3 e kadar bakıyor 1.000 lira haftaiçi bakıyor sadece
kelebek_ruyasi alsınlar o 500 tl bi tarafına ……kız yağ olmuş 150 lira ne 500ü vicdansızlık yapmışlar iki çocuk bide 2 ile 3 bin arasında oda makul birakam söyledim yoksa daha fazla
2 çocuk ve 500 TL şaka gibi gerçekten teyzeniz bence maaşı konuşsun ve yükseltmezlerse işi bıraksın başkasını bulur daha düzgün bi fiyata benim kuzenim oğlunu 3 sene önce bi ablanın yanına götürüyordu 1500 TL ödüyordu ki burda teyzeniz onların evine gidiyormuş minimum 2000 TL olmalı o bile az
Deleted16 teyzemin kaderi midir nedir anlamadım bu 2 yıl öncede bin TL yi zor veriyorlardı 2 çocuğa tam gün şimdi de bunlar saf gariban görünce kullanmak istiyorlar galiba 😟🤷
Peki bende dedim de keşke alırken söyleseydin diye 500 TL önden kalanını sonra verecekler sanmış 😂
Crazymommm gerçekten iyi ücret veriyormuş ablanız 1 buçuk saat için 😊 bende söyledim ne gerek 500 TL için bu soğukta karda gidip gelmeye vermezlerse bıraksın eminim başka bakan bulamayıp yine teyzemi ararlar zaten 😂
Birmelekannesii Bende öyle düşünüyorum gerçekten 2 bin TL deyince %100 kabul etmeyecekler görgüsüz insanlar baştan vermeleri gerekiyordu 🤷
Okyanusunkalbi emekli değil hep böyle işlerde çalıştı yıllarca temizlik bakıcılık yemek yapmak kimse sigorta bile yapmadı 🤷 gerçekten çok merhametsizler yada görgüsüz insanlar düşünmeleri gerekiyor emeğinin karşılığını
Gecemeay_6 teyzeminkine göre yine iyiymiş valla tek çocuk en azından 🤭
- Düzenlendi
2minikmucize valla ağzına sağlık 🤭 gariban birini görünce kullanacak yer arıyorlar bu pahalılıkta dalga geçer gibi artık 500 TL ye ev bile yok kira 🤷
Nazen 3 sene önce yine iyi vermişler valla 😊 bende söyledim teyzeme yükseltmezlerse bırak işi diye ne gerek var yazık günah o para için gidip eziyet çekmeye
kelebek_ruyasi bizim lojmanda 2 bine bakiyorlar sabah 8 akşam 5 te birakiyorlar
kelebek_ruyasi aynen öyle
kelebek_ruyasi 500 lira 2 çocuk için çok acımasız bir fiyat tabi yaşadığınız yer fiyatları ile de alakalı olabilir ama yine de az oğluma hafta içi sabah 8.30 akşam 18.00 arası bakıyor bakıcı teyzemiz 3000 lira veriyoruz Ankarada yaşıyoruz bütün gün birlikte oyun oynuyorlar sadece bebeğim ile ilgileniyor 15 aylık bu arada Allaha çok şükür güzelde bakıyor teyzeniz ayrılsın en iyisi yoksa para yüzünden huzursuzluk çıkarsa bir daha rahat olamaz
kelebek_ruyasi 3000 olmali net o bile az millet tek cocuga bu fiyata bakmiyor
kelebek_ruyasi iki tane çocuğa bakıp 500 lira verilmesi bence az Canım arkadaşımın annesi tek çocuk için Dedgin saat dilimlerinde 1300 lira para alıyordu kadının emeği var ki 2 çocuk herkes ekmek parası için uğraşıyor inşallah Rabbim herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin 🙏
kelebek_ruyasi bende kayseri de yaşıyorum verdikleri rakam çok çok düşük. Suan ortalama 2 bin 3 bin arası bakıyorlar burda. Ve iki çocuk için gerçekten çok az bi rakam
Crazymom gerçekten çok iyi sizin verdiğiniz ücret 😊 teyzemde Kayseri’de yaşıyor orasi da büyük şehir aslında ne düşünüp verdiler acaba 500 TL yi 🤷
Mathilda6 aynen öyle gerçekten bin TL bile vermeyi düşünememişler inşallah 2 bin 3 bin arası verirler