• Muhabbet
  • Çocuk Bakıcısı Ücreti Ne Kadar Olmalı 🤷

merve_00 amin canım 🤲aynen öyle bazı insanlar çok acımasız kendileri düşünüp verselerdi keşke

kelebek_ruyasi inşallah hakettiği ücreti alır teyzeniz de çünkü çok zor gerçekten işleri tüm gün biz anneler bile dayanamıyoruz isteklerine onlar tüm gün peşlerinde pervane tabi bunu işini gerçekten hakkıyla yapanlar için söylüyorum bizimkiler tüm gün birlikte oyun oynuyorlar ne isterse yaptırıyor

kelebek_ruyasi Ben İstanbul’da yaşıyorum 15 aylık bir oğlum var kendimiz götürüp getiriyoruz,her şeyi benden abla çok iyi biri ailece tanıdığımız biri sağ olsun evde kendisine yemek de çorba da yapıp veriyor ama düşünün 15 aylık bir bebek zaten. Sabah 9.30 akşam 17.00 5 gün,aylık 1500₺ veriyorum

kelebek_ruyasi ben tek çocuğa 1500 veririm. haftada 5 gün 8-4. 3 ve 5 yaşındaki cocuklar düzenli yemek ve oyun isteyecek yastalar. Evine bir misafir cagiramazsin tatilin olmaz beş dk markete bile gidemiyorsun e herşeyden fedakarljk yapıp 500 almak biraz ayıp olmuş. En en az 2000 almalı

kelebek_ruyasi en az 2 bin tl olmalı. 500 tl dalga gecer gibi verilmez ki. Anneme bebek bakiic isi geldi daha önce bakıcılık yapıyordu. 1 bebek sadece bebekle ilgilenecek sigorta+ 3 bin tl maaş demişler. Kârı koca bankacıymis.

Crazymom teyzemde aynı sürekli oyun oynuyorlar inşallah hakkettiği parayı verirler 😊

KirmiziOjeli aynen yazık teyzem sanmış ki 500 TL yi önden verdiler maaşın kalanını bekliyormuş bizde çık hiç ugrasma dedik istediği maaşı vermezlerse