Birmelekannesii Bende öyle düşünüyorum gerçekten 2 bin TL deyince %100 kabul etmeyecekler görgüsüz insanlar baştan vermeleri gerekiyordu 🤷
Çocuk Bakıcısı Ücreti Ne Kadar Olmalı 🤷
Okyanusunkalbi emekli değil hep böyle işlerde çalıştı yıllarca temizlik bakıcılık yemek yapmak kimse sigorta bile yapmadı 🤷 gerçekten çok merhametsizler yada görgüsüz insanlar düşünmeleri gerekiyor emeğinin karşılığını
Gecemeay_6 teyzeminkine göre yine iyiymiş valla tek çocuk en azından 🤭
- Düzenlendi
2minikmucize valla ağzına sağlık 🤭 gariban birini görünce kullanacak yer arıyorlar bu pahalılıkta dalga geçer gibi artık 500 TL ye ev bile yok kira 🤷
Nazen 3 sene önce yine iyi vermişler valla 😊 bende söyledim teyzeme yükseltmezlerse bırak işi diye ne gerek var yazık günah o para için gidip eziyet çekmeye
kelebek_ruyasi bizim lojmanda 2 bine bakiyorlar sabah 8 akşam 5 te birakiyorlar
kelebek_ruyasi aynen öyle
kelebek_ruyasi 500 lira 2 çocuk için çok acımasız bir fiyat tabi yaşadığınız yer fiyatları ile de alakalı olabilir ama yine de az oğluma hafta içi sabah 8.30 akşam 18.00 arası bakıyor bakıcı teyzemiz 3000 lira veriyoruz Ankarada yaşıyoruz bütün gün birlikte oyun oynuyorlar sadece bebeğim ile ilgileniyor 15 aylık bu arada Allaha çok şükür güzelde bakıyor teyzeniz ayrılsın en iyisi yoksa para yüzünden huzursuzluk çıkarsa bir daha rahat olamaz
kelebek_ruyasi 3000 olmali net o bile az millet tek cocuga bu fiyata bakmiyor
kelebek_ruyasi iki tane çocuğa bakıp 500 lira verilmesi bence az Canım arkadaşımın annesi tek çocuk için Dedgin saat dilimlerinde 1300 lira para alıyordu kadının emeği var ki 2 çocuk herkes ekmek parası için uğraşıyor inşallah Rabbim herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin 🙏
kelebek_ruyasi bende kayseri de yaşıyorum verdikleri rakam çok çok düşük. Suan ortalama 2 bin 3 bin arası bakıyorlar burda. Ve iki çocuk için gerçekten çok az bi rakam
Crazymom gerçekten çok iyi sizin verdiğiniz ücret 😊 teyzemde Kayseri’de yaşıyor orasi da büyük şehir aslında ne düşünüp verdiler acaba 500 TL yi 🤷
Mathilda6 aynen öyle gerçekten bin TL bile vermeyi düşünememişler inşallah 2 bin 3 bin arası verirler
merve_00 amin canım 🤲aynen öyle bazı insanlar çok acımasız kendileri düşünüp verselerdi keşke
birburakannesi teyzemin fazla çevresi olmadığında bilmiyordu Kayseri’de fiyatları bin TL bile verseler şükrederdi valla çok acımasızlar
kelebek_ruyasi Suan Istanbulda tek cocuk ici. 4500 en dusuk maas temizlik vs de yok
kelebek_ruyasi inşallah hakettiği ücreti alır teyzeniz de çünkü çok zor gerçekten işleri tüm gün biz anneler bile dayanamıyoruz isteklerine onlar tüm gün peşlerinde pervane tabi bunu işini gerçekten hakkıyla yapanlar için söylüyorum bizimkiler tüm gün birlikte oyun oynuyorlar ne isterse yaptırıyor
kelebek_ruyasi bakmasın başka aradın bakıcılık
kelebek_ruyasi Ben İstanbul’da yaşıyorum 15 aylık bir oğlum var kendimiz götürüp getiriyoruz,her şeyi benden abla çok iyi biri ailece tanıdığımız biri sağ olsun evde kendisine yemek de çorba da yapıp veriyor ama düşünün 15 aylık bir bebek zaten. Sabah 9.30 akşam 17.00 5 gün,aylık 1500₺ veriyorum
- Düzenlendi
kelebek_ruyasi ben tek çocuğa 1500 veririm. haftada 5 gün 8-4. 3 ve 5 yaşındaki cocuklar düzenli yemek ve oyun isteyecek yastalar. Evine bir misafir cagiramazsin tatilin olmaz beş dk markete bile gidemiyorsun e herşeyden fedakarljk yapıp 500 almak biraz ayıp olmuş. En en az 2000 almalı