Beolaki bana sorulmadı nikahta niyeyse millet nasıl istemiş ya 250 gr 150 gr millette iyi para var demekki, 😂 bana düğünde takılanlar bile satıldı bi yüzüğüm bi küpem var

Beolaki 200 gr a yakın altın yaptı eşim mehir olarak onları söyledim, nikah kıyılırken imam sordu takılanlar mehir olsun demiştim

Beolaki ben 1 bilezik istemiştim ilk çeyrek dedim eşime kıyamadım zaten bizim için o kadar masraf yapıldı diye hoca emminin önerisi ve eşimin rızasıyla bileziğe çıktık 😅😊 bı arkadaşım ev istemiş

Beolaki ben hoca bana mehir ne istiyorsun diye sorduğunda üzerimdeki tüm altınlarım demiştim hoca efendi de onlar zaten sana verilmiş onlar senin mehirin zaten ama artı bir şey daha söyle dedi ben de bilmiyorum hiç düşünmedim diyince artı olarak 10 cumhuriyet olsun mu dedi kabul ettim 😂😂 yani eşim baya borçlu bana 😂

Beolaki gen3lde takılan altınlar isteniyor bana 100 gr bilezik takıldı kolye bileklik küpe yüzük hariçti. Onları mehir olarak verdiler bende zaten altınları isteyecektim. Eşinin durumuna göre isteyebilirsin ya takılan altın veya araba olabilir.

Ya bişey sorucam mehir olarak ne istersek mesela bana takılan takılar ve eşimin bana aldığı altınlar var onlar benimmi oluyor yoksa eşim ne yaparsa yapsın mi oluyor mehirimi bana vermek zorunda degilmi yarın birgün kardeşi evlendigin de,altınlarımi istiyecekler diye korkuyorum….

Beolaki imam nikahını kıyan hoca bana sormadan 80 gram altın düğünde takılanlar dahil dedi. Ben zaten istemezdim bişey sorsa bile. Sonuçta maddi güçle alakalı bişey bu eşim yapamazdı istesem bile. Şükür takılarıma dokunmadı eşim hiç ben verdiğim halde zorla aldı. Yapabilecek gücü neyse eşinizin onu isteyen.

Beolaki düğünde yakılanları mehir olarak kabul ettim ben artı bişey istemedim gerek duymadım çünkü 😬

Beolaki altın,para yada ev isteyebilirsin ben 100 gram altın istedim 🤗

Beolaki 60 gr altın istemiştim ben adet yerini bulsun diye 🤷🏼‍♀️

ketenprenses valla beyaz esyada herseyimi tam yaptim kurutma makineme kadar ama robot supirge istemedim ya memnun degilm dedi bir kac tanidik

Olmayanbiri bana ayip olur gibi geliyor ya ne diycem mihir kagidiministiyorum diycem esimden utanirim bune der falan

Düğünde takılan altınları araba yoksa araba için ev yoksa ev için mutlaka yatırım olarak harcayacağımızı bildiğimden, takılan altınları hiç işin içine karıştırmayıp mehir olarak 100 gram altın demiştim nikahımda. Dediğim gibi de oldu araba aldık takılan tüm altınlarla. Mehirim 100 gram altın olarak duruyor artık eşim ne zaman yaparsa :)

Beolaki ben 120 gram altın istedim şimdi daha çok isterdim eşinin durumuna bağlı aslında birazcıkta evlilikte kadının dinen güvencesi o mehir

Zaten takılan altınlarım o kadar ediyordu ama öyle demek yerine 350 gram dedim direkt o da kabul etti durumu olmasa istemezdim zaten

Kayınbabam benim nikahımı 12.500 Euro ya kıydı yani bu parayla altın aldılar