Beolaki istemedim ben kayinbabam da taktıkları altınları mehir etti bana

150 gram taktılar bana mihir olarak düğünde

Genelde altın mehir olarak istenir. 😊Yani ben altın istemiştim ama şimdiki aklım olsaydı araba isterdim gerçi eşimde o para nerde ,😶😶😶kız sen mutlaka çeyizine robot süpürge aldır büyük rahatlik benim zamanımda çıkmamıştı şimdi evleniyor olsaydım mutlaka aldirirdim ve beyaz eşyani tam al deme evlendikten sonra alırız zaten almıyorlar çünkü eşim bana söz bulasik makinesini sonra alicaz dedi o kadar seviyordu bile 4 senelik evliyim paramizda var çok şükür ama almıyor neymiş evde 2 kişiyiz ne gerek var🤨🤨

Beolaki ben 120 gram altın istemiştim aslında daha da fazla istesem olurmuş alcak gönüllülük yapmıştım koyamamıştım fazla istemeye ama suan altın bayağı yüksek sende eşinin durumuna göte isteyebilirsin yapabilecek durumu varsa bence çok iste

Beolaki Maddiyatla alakalı bir durum bu. Altın isteniyor genelde.

Esme11 bende altinlarim var ya demistim hocaya , hoca o zaten senin bu ayri dedi ve ayriyetten istemistim bende

Beolaki altın isteniyor genelde fakat bana eşim hediye olarak set almıştı haberim yoktu o an. Düğünde takılanlarda mehir yerine geçsin denildi öylede kaldı. Karşıdakinin bütçesine göre altın belirleyebilirsiniz müstakbel eşinizle konuşup

Beolaki biz düğünden önce eşimle kararlaştırdık taktıklarından ayrı 40 gr altın olarak

Akrep, başlığı Mehir olarak değiştirdi.

Beolaki

Ben umreye götürcek kadar paran olunca götürmesini istedim ama pandemi olayları girince olmadı bende hocaya sordum para var ama saglık acısından suan olmadığı için günahı yok ancak kendi rızanla mehiri helal edersen olur dedi esimde tüm düzgün takımı sana hediye ediyorum mehir olarak degil ama kabul et hakkını helal et dedi bende kabul ettim helal ettim öyle kapattık konuyu 4 yıllık evliyiz bu arada

Beolaki imam bana 10 cumhuriyet altını önerisinde bulunmuştu bende kabul edip öyle istemiştim

Beolaki genelde altın isteniyor ama eşinin maddi durumuna göre de araba ev de isteyenler var. Ben 100 gr altın istemiştim. Eşim 200 gr altın almişti 😁😁 özel günlerde de mutlaka altin kolye küpe bilezik bileklik gibi şeyler alır gelir. Şimdi ki aklım olsaydi araba isterdim valla 😂

Beolaki mehiri bilmeyen ben nikahta hoca sorunca öğrenmiştim 😅
      Nitekim boşanmak için evlenmiyoruz bana aşırı saçma geliyor lakin olması da gerekiyormuş ve bunu eşiniz alması gerekiyormuş bizim de kayınpederim eşime anlatmış tabi onun da haberi yokmuş, altın kemer almışlar, onu sevmeyeceğim için eşim ayrıca bir hediye daha almış bizim öyle oldu bana kalsa zaten istemiyorum demiştim.

Beolaki altınlarını iste bide benden bir tavsiye sana mihir kağıdı yaptır yazı sözden bin kat iyidir her zaman elinde bir ıspatın olur hep nolur nolmaz

Beolaki ben ne istesem bilmiyordum kayınbabam mesela altınlarını isteyebilirsin dedi hoca sen karışma dedi sonra kv 3+1 ev iste 1 yıl içinde alsın dedi güldük bizde ama nasıl alsın sağolsun hiç bişeye yardım etmediler köprü altına gitmeli adam geceleri

Beolaki arabadan inmeden ev istemiştim mehir olarak ta 100 gram istemiştim ikisi de yok

Beolaki ben istemedim ama eşim takılan altınlar olsun dedi onlar oldu