Kızlar merhaba, yakında düğünüm var fakat mihir olarak ne istemek lazım hiç bilmiyorum? Sizler ne istediniz? Yada şunu istesem daha mantıklıydı dediğiniz bişi varmı?
Mehir
150 gram taktılar bana mihir olarak düğünde
Genelde altın mehir olarak istenir. 😊Yani ben altın istemiştim ama şimdiki aklım olsaydı araba isterdim gerçi eşimde o para nerde ,😶😶😶kız sen mutlaka çeyizine robot süpürge aldır büyük rahatlik benim zamanımda çıkmamıştı şimdi evleniyor olsaydım mutlaka aldirirdim ve beyaz eşyani tam al deme evlendikten sonra alırız zaten almıyorlar çünkü eşim bana söz bulasik makinesini sonra alicaz dedi o kadar seviyordu bile 4 senelik evliyim paramizda var çok şükür ama almıyor neymiş evde 2 kişiyiz ne gerek var🤨🤨
Ben umreye götürcek kadar paran olunca götürmesini istedim ama pandemi olayları girince olmadı bende hocaya sordum para var ama saglık acısından suan olmadığı için günahı yok ancak kendi rızanla mehiri helal edersen olur dedi esimde tüm düzgün takımı sana hediye ediyorum mehir olarak degil ama kabul et hakkını helal et dedi bende kabul ettim helal ettim öyle kapattık konuyu 4 yıllık evliyiz bu arada
Beolaki imam bana 10 cumhuriyet altını önerisinde bulunmuştu bende kabul edip öyle istemiştim
Beolaki ben 250 grm altın istemiştim canm
Beolaki mehiri bilmeyen ben nikahta hoca sorunca öğrenmiştim 😅
Nitekim boşanmak için evlenmiyoruz bana aşırı saçma geliyor lakin olması da gerekiyormuş ve bunu eşiniz alması gerekiyormuş bizim de kayınpederim eşime anlatmış tabi onun da haberi yokmuş, altın kemer almışlar, onu sevmeyeceğim için eşim ayrıca bir hediye daha almış bizim öyle oldu bana kalsa zaten istemiyorum demiştim.
Beolaki altınlarını iste bide benden bir tavsiye sana mihir kağıdı yaptır yazı sözden bin kat iyidir her zaman elinde bir ıspatın olur hep nolur nolmaz
Beolaki ben ne istesem bilmiyordum kayınbabam mesela altınlarını isteyebilirsin dedi hoca sen karışma dedi sonra kv 3+1 ev iste 1 yıl içinde alsın dedi güldük bizde ama nasıl alsın sağolsun hiç bişeye yardım etmediler köprü altına gitmeli adam geceleri